„Măruță e de vină”. Gheorghe Turda intervine în scandalul creat de Angela Rusu: „Nu trebuie să mai accepte acest gen de emisiuni”

Data publicării:
Gheorghe Turda, Cătălin Măruță/ captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene, La Măruță
Descriere foto: Gheorghe Turda, Cătălin Măruță/ captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene, La Măruță

Gheorghe Turda și-a spus părerea cu privire la cel mai recent conflict din lumea muzicală.

Un scandal uriaș a cuprins zilele acestea lume muzicală, după ce Angela Rusu, prezentă în cadrul emisiunii La Măruță, a făcut o serie de declarații neașteptate cu privire la colegele de breaslă, iar printre cele vizate era și numele Elenei Merișoreanu, care a fost caracterizată a fi fără talent. Gheorghe Turda, extrem de prezent și la zi cu astfel subiecte a reacționat imediat, luându-i apărarea colegei sale de breaslă și de generație. Mai mult, tot acesta spune că nu există comparație sau asemănări între Angela Rusu și Elena Merișoreanu care, deși interpretează același gen muzical, nu au deloc același repertoriu.

”Elena Merișoreanu s-a lansat, deodată cu mine, la Rapsodia. Nu poți să spui despre Elena Merișoreanu că nu are talent sau că nu are repertoriu, din moment ce a avut o așa mare carieră. Dacă n-ar fi avut voce, n-ar fi rezistat în pleiada de artiști, cu Ion Dolănescu, Maria Ciobanu, Irina Loghin.

Angela Rusu are un repertoriu pe care nu îl pot comenta, are alte piese, față de Elena Merișoreanu, nu se poate face o paralelă între ele. Din cauza un facil succes, solistele ca ea se mai abat de la ținutele scenice, care se impun. Scena nu iartă, dar, dacă fac astfel de abateri, să renunțe la costumul popular, este treaba lor!”, a declarat Gheorghe Turda potrivit Playtech.

VEZI și: Scandal uriaș în lumea muzicii populare. Laura Lavric o face praf pe Angela Rusu, după ce artista a jignit-o: „Dacă era la valoarea mea, aveam ce să vorbesc”

Gheorghe Turda dă vina pe Cătălin Măruță

În tot acest scandal, o vină mare o are chiar gazda emisiunii, Cătălin Măruță, care nu e la prima batere de acest gen, spune el. Gheorghe Turda spune că prezentatorul a mai creat un conflict și între alte două nume mari din muzica populară în trecut, motiv pentru care acesta nu acceptă invitațiile sale la emisiuni.

”Știți cine e de vină, în treaba asta? Și Măruță e de vină, că le încaieră, desigur, dar și ele. Nu trebuie să mai accepte acest gen de emisiuni, m-au invitat și mine, nu mă interesează, eu dau cu flit la astfel de provocări.

Nu e normal să ne certăm noi între noi, artiștii, scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni. Cătălin Măruță a mai încăierat-o pe Elena Merișoreanu și cu Maria Dragomiroiu”, a declarat artistul conform aceleiași surse.

VEZI și: „Ești nimeni”. Saveta Bogdan, replică usturătoare la adresa Angelei Rusu, după ce a spus că „nu are talent”

Elena Merișoreanu, supărată pe declarațiile făcute

După ce colega de breaslă a spus în fața unei țări că nu are talent, Elena Merișoreanu a reacționat dur. Vedeta a fost extrem de deranjată de acest comentariu răutăcios, nedorindu-și să spună foarte multe despre Angela Rusu.

„Nu cred că aș fi putut să stau atâția ani la un mare ansamblu fără talent, am fost iubită de public și de media. Și după 60 de ani scenă lumea mă iubește. Pentru mine, soliștii, nu sunt decât cei care au piese la radio. Nu știu dacă cea care a făcut aceste afirmații este în măsură să categorisească soliștii. Persoana respectivă a vrut un pic de scandal, nici nu pot să mă pronunț și nici nu are rost să o bag în seamă.

La noi există o vorbă din bătrâni: „când te latră o cățea, nu întorci capul, doar când te latră un dulău. Până acum, nu m-a lătrat niciun dulău!”

Să fie sănătoasă, să se bucure de costumele ei țigănești și de videoclipurile cu rochii decoltate! Noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Ea nu trebuia să facă această departajare.

Îmi trimit mesaje soliștii din țară să nu-mi bat capul cu această femeie! Ea, prin Ardeal, nu e pe nici măcar un afiș!”, a mai declarat Elena Merișoreanu, pentru click.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel