Mărţişorul din argint, cel mai sănătos alint… de primăvară. Beneficii surprinzătoare

Data publicării:
Marțișor - 1 Marie 2022
Descriere foto: Marțișor - 1 Marie 2022

Mărţişorul din argint are efecte nebănuite asupra corpului și sănătății. Iată ce beneficii are și cum ne scapă de problemele de sănătate.

Şi tămăduitor. Pentru că argintul curăţă, purifică, vindecă rănile, reglează tensiunea, previne alergiile şi infecţiile sinusale şi detectează substanţele toxice din corp. Cum altfel îţi poţi arăta grija faţă de persoana iubită dacă nu oferindu-i în dar un mărţişor din argint care să o protejeze şi să o ţină cât mai departe de boală?

Dacă în vremuri de demult, tinerii împleteau doi ciucuraşi,unul alb şi unul roşu, şi le ofereau fetelor pe care le iubeau în prima zi din luna martie, astăzi avem atâtea alte variante de a marca, cât mai aparte, Ziua Mărţişorului, de la bijuterii personalizate până la brăţări de argint combinate cu ţesătură de culoare roşie. Ştim deja de la mamele şi bunicile noastre că roşul ne protejează împotriva energiilor negative şi ne ţine departe de deochi, dar oare câţi cunosc proprietăţile cu adevărat miraculoase ale argintului?

Dacă tot vreţi să vă surprindeţi astăzi fetele şi femeile din viaţa dumneavoastră cu câte un simbol al primăverii, ei bine, domnilor, puneţi lângă firul de ghiocel şi o bijuterie, cât de mică, din argint! Despre argint se crede că atrage sănătate şi bunăstare, pe lângă faptul că arată minunat pe piele, chiar şi simplu, fără combinaţii cu pietre semipreţioase şi cristale. Specialiştii spun că are efecte remarcabile asupra stării de spirit, întăreşte emoţiile, activează intuiţia şi stimulează activitatea cerebrală. Mai mult, bijuteriile din argint, purtate zi de zi, au capacitatea de a absorbi şi neutraliza energiile negative, nervozitatea, stresul dar şi de a elimina migrenele. Un mărţişor tip brăţară purtat la încheietura mâinii ne va ajuta să fim mai calmi, să nu fim afectaţi de astenia de primăvară, să avem mai multă energie şi să obosim mai greu.

Iată doar câteva din beneficiile argintului asupra organismului:

Influenţează ritmul cardiac şi digestia


Purtarea bijuteriilor din argint poate contribui la reglarea tensiunii arteriale. Mai mult, se crede că purtarea unui inel din argint pe degetul mic în timpul somnului ajută la normalizarea activităţii inimii. Dacă inelul este purtat pe degetul arătător, procesele tractului digestiv se optimizează iar activităţile de peste zi pot deveni mai plăcute, în lipsa disconfortului de după mese.

Citește continuarea pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel