Mark Wahlberg a renunțat la pătrățelele de pe abdomen. Dieta de îngrășare a actorului

Data publicării:
Mark Wahlberg, foto Instagram
Descriere foto: Mark Wahlberg, foto Instagram

Mark Wahlberg a renunţat la trasul de fiare şi s-a concentrat pe calorii pentru ultimul său rol.

Actorul Mark Wahlberg este renumit pentru programul său strict de antrenament care i-a permis să îşi menţină un fizic tineresc până la 50 de ani. Însă pentru ultimul său rol, în filmul "Father Stu", a schimbat trasul de fiare la sală cu mâncarea, şi tot în cantităţi impresionante.

"Muşchi de vită, cartofi copţi, o duzină de ouă în fiecare dimineaţă, o duzină de bucăţi de bacon, două boluri de orez alb, un pahar de ulei de măsline...", a declarat el pentru AFP.

"Multe proteine în primele două săptămâni; în următoarele două mult amidon. Iar în ultimele două săptămâni, am luat mult sodiu pentru a căpăta acel aspect pufos, dar nu a fost amuzant deloc", a subliniat Mark Wahlberg.

Această transformare dintr-un atlet musculos într-un individ supraponderal a fost indispensabilă pentru a-şi interpreta personajul, Stuart Long, un boxeur care se retrage din activitate în urma unui accident pentru a-şi încerca norocul la Hollywood.

La fel ca mulţi alţii, el lucrează într-un supermarket unde o întâlneşte pe Carmen, interpretată de Teresa Ruiz ("Narcos"), pe care încearcă să o cucerească mergând la biserica pe care ea o frecventează.

Ateul dezamăgit descoperă credinţa acolo şi decide să devină preot, în ciuda scepticismului părinţilor săi, interpretaţi de Jacki Weaver ("Happiness Therapy") şi Mel Gibson ("Braveheart").

El se confruntă, de asemenea, cu un adversar teribil: un diagnostic de boală degenerativă care, în cele din urmă, îl va priva de folosirea propriului corp.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

"Father Stu" este inspirat dintr-o poveste adevărată, iar pentru Mark Wahlberg, care este şi producătorul filmului, reprezintă o schimbare radicală faţă de filmele de acţiune cu care este familiarizat, precum "22 Miles" sau "Uncharted".

Însă pentru el, nu este nimic surprinzător în acest lucru: "este un rol neobişnuit, dar este, de asemenea, o alegere destul de evidentă dacă mă cunoşti puţin, pe mine şi parcursul meu personal. Odată cu vârsta, vreau să găsesc lucruri care au mai mult sens şi mai multă amploare", a explicat el pentru AFP.

"Întotdeauna am avut impresia că sunt destinat să fac acest lucru", a adăugat actorul, explicând că şi-a "pus talentul şi darurile" în slujba lui "Dumnezeu".

Pe lângă tema sa eminamente religioasă - lansarea în Statele Unite va fi chiar înaintea weekendului de Paşte - filmul "Father Stu" îşi propune, de asemenea, să exploreze tema familiei şi a bunătăţii umane.

În opinia Teresei Ruiz, personajul ei singur concentreză toate aceste aspecte. "Îmi place faptul că a fost foarte blândă şi generoasă, şi foarte ancorată în religie", a declarat actriţa mexicană.

"Este ceva ce am văzut în comunitatea mea, ce am văzut la mama mea, aşa că apreciez foarte mult faptul că pot întruchipa acest lucru pentru un public internaţional'', a mărturisit ea.

Distribuţia din "Father Stu", care îl include, de asemenea, şi pe Malcom McDowell ("A Clockwork Orange"), i-a permis Teresei Ruiz să interacţioneze cu o generaţie de actori experimentaţi şi să înveţe de la ei.

"Rulota mea era chiar lângă cea a lui Mel (Gibson). Aşa că, uneori, aruncam o privire şi auzeam cum se pregătea, era important pentru mine, ca tânără actriţă, să văd cum lucrează un mare actor", a declarat ea.

Pentru Jacki Weaver, una dintre cele mai mari surprize ale filmărilor a fost descoperirea lui Mark Wahlberg şi a personalităţii sale.

"Am crezut că va fi un băiat rau, pentru că întotdeauna joacă aceste roluri de tip dur", a declarat actriţa australiană pentru AFP. "Dar este o persoană minunată", notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel