Marius Țeicu, dezvăluiri dureroase despre boala care i-a răpit fiica: „A trecut timp de trei ani prin nişte lucruri groaznice”

Data publicării:

Marius Țeicu și-a pierdut fiica în urmă cu trei ani. Patricia, în vârstă de 41 de ani, a pierdut lupta cu boala, lăsând în urma ei o durere de nedescris. 

În urmă cu trei ani, Marius Țeicu trăia cea mai mare durere a unui părinte: fiica sa, Patricia, a murit la doar 41 de ani, răpusă de leucemie, după trei ani de luptă cu boala. În urma ei au rămas doi copii și o durere de nedescris. 

Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Invitat în emisiunea „Legendele cu Dan Negru”, Marius Teicu a adus o fotografie cu fiica sa, pentru a arăta cum a fost cea mai fericită zi din viața lui. Patricia i-a însezinat zilele pentru 41 de ani, iar plecarea ei a lăsat un gol uriaș în sufletul marelui compozitor. 


„Dan Negru: Ea este Patricia.

Marius Ţeicu: Da. Deci naşterea ei a fost cea mai mare fericire din viaţa mea. A fost multă bucurie, cât a trăit, iar cea mai mare durere a mea şi a Rodicăi a fost când a plecat.

Dan Negru: Din ce an este fotografia respectivă?

Marius Ţeicu: Este o fotografie din 1976. Atunci s-a născut Patricia. Se vede şi cum este George Grigoriu în spate.

Dan Negru: Oh, Doamne! George Grigoriu! V-a fost naş, nu este aşa?

Marius Ţeicu: Da, iar naşii Patricei au fost cei doi fraţi gemeni, copiii lui George Grigoriu, Patricia şi Cezărică, Cezar Grigoriu, dar noi îi spunem Cezărică. Au fost naşii. Ei erau copii şi au fost naşii Patricei.

Dan Negru: A fost, Marius, a fost un virus care a declanşat leucemia, nu?

Marius Ţeicu: Da, a fost retroceva. Nu mai ţin minte. Uite că ştiam pe dinafară. Nu le mai ţin minte, a fost un virus, dar nu mai ştiu dacă retrovirus, dar, da, a fost un virus care a declanşat leucemia. Cred că retrovirus sau ceva de genul acesta. Putea să aibă două finalizări. Ori să paralizeze, tot restul vieţii, ori să facă leucemie. A făcut leucemie. Noi am sperat, atunci, că prin tratament, prin astea, dar a trecut timp de trei ani prin nişte lucruri groaznice. Am fost cu ea de sute de ori la analize şi la spital. Umblam cu eprubeta de sânge după mine şi duceam la câte un institut unde era mai performant în a face analize. Ne bucuram când era mai bine, dar după aia iar era mai rău. A făcut tot ce ... vai de capul meu şi de viaţa mea.

Dan Negru: Marius, ai mai reuşit să mai compui după ce s-a stins Patricia?

Marius Ţeicu: Nu, nu, n-am mai reuşit.


Dan Negru: Ai apucat să-i spui tot?

Marius Ţeicu: Niciodată nu apuci să spui tot unui om pe care îl pierzi că, îţi dai seama, că nu i-am spus tot.

Dan Negru: Trebuie să spun că fotografia Patricei a fost aleasă de tine şi că nu am vrut noi să-ţi stârnim emoţiile.

Marius Ţeicu: Da, da. A fost aleasă de mine pentru că trebuia să fie şi ea aici.

Dan Negru: E întotdeauna.

Marius Ţeicu: Da”, au discutat Dan Negru și Marius Țeicu, potrivit Observator. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel