Marius Țeicu, durere fără margini. 3 ani de la moartea fiicei sale: „O visez, merg la cimitir. E inimaginabil”

Data publicării:
Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook
Descriere foto: Marius Țeicu și fiica sa, Patricia. Foto Facebook

Marius Țeicu trăiește cu o durere imensă, după pierderea fiicei sale, Patricia, răpusă de leucemie la doar 41 de ani. În urma ei au rămas doi copii și multe lacrimi. Celebrul compozitor spune că nu a mai putut orchestra în ultimii ani. 

În urmă cu trei ani, Marius Țeicu trăia cea mai mare durere a unui părinte: fiica sa, Patricia, a murit la doar 41 de ani, răpusă de leucemie, după 2 ani de luptă cu boala. În urma ei au rămas doi copii și o durere de nedescris. 

 

Îţi intră în sânge, nu numai în inimă. Pierderea unui copil e un lucru extrem de greu, de dur. Poate chiar inimaginabil! Mi se pare atât de dur acest subiect încât nu poate spune nimic mai mult„, a declarat Marius Ţeicu pentru impact.ro.


La trei ani de la pierderea fiicei sale, renumitul compozitor nu poate trece peste durere și spune că își alină dorul în vis, unde Patricia îi apare. 

„O mai visez, merg împreună cu soţia la cimitir, dar e o poveste foarte dură, greu de înfruntat!, a mai adăugat îndrăgitul compozitor, cu tristețe-n glas.


Boala Patriciei l-a devastat pe artist, care din 2015, din momentul în care fiica sa a primit diagnosticul, Marius Țeicu nu a mai putut activa profesional.

„Am mai orchestrat câteva piese. Nimic în plus nu am mai fost în stare să fac în ultimii cinci sau şase ani, de când cu boala Patriciei!”, a mai declarat compozitorul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel