Marius Manole le răspunde „haterilor” din social media: „Se dă ca-n sacul de cartofi, zici că suntem niște de carton”

Data publicării:
Sursă foto: captură video Youtube/ Catalin Maruta
Descriere foto: Sursă foto: captură video Youtube/ Catalin Maruta

Marius Manole a venit cu noi declarații în legătură cu „razboiul” din  social media

Marius Manole, actor român în vârstă de 44 de ani, premiat cu „Premiul UNITER pentru cel mai bun actor în rol secundar”, poartă un adevărat conflict cu haterii din media care îl jignesc pe rețele de socializare, mai ales în urma declarațiilor acestuia la adresa publicului din Iași, și anume că nu vin oamenii să-i frecventeze spectacolele. Într-o apariție la emisiunea „La Măruță”, actorul a venit cu noi comentarii la adresa fenomenului.

Acotrul a confruntat, față în față, unul dintre haterii din media

Întrebat de Măruță dacă s-a uitat prin toate mesajele de pe rețelele de socializare pentru a observa nu puținele urări de bine și mesaje de aprecieze, Marius Manole a comentat că lucrurile nu stau chiar așa și că haterii ar trebui să se abțină de la mesajele răutăcioase, că sunt și actorii oameni și pot fi afectați.

„Păi nu, dar e... Noi facem asta nu ca să ne distrăm sau mai știu eu ce, ci ca să tragem un semnal de alarmă să spunem oamenilor cât de ușor poți scrie lucruri despre un om cu care nu ai nicio treabă. Eu am și pățit cu un domn care tot așa mă înjura, mă făcea cu ou și oțet, că am mică, că am mare, că am capul, că am aia, că nasul, că urechile, că n-am nimic bun la mine. Și când m-am întâlnit cu el și am spus „Bună ziua, eu sunt Marius Manole, ziceți” și el a zis „E, păi domnu Manole, știți cum e...că....”, și eu insistam și-i ziceam „Nu domnule, zi acuma ce nu e bine la mine că schimb acum”, iar el „E, păi vă dați seama că acolo...”. Păi nu e așa, că oamenii ăștia despre care voi scrieți sunt din carne, au și suflet, și minte, se gândesc, se răsucesc. Au și o mamă, ce să vezi, că și mama mea e pe acolo și vede toate lucrurile astea pe care le scrieți voi pe acolo. Ce vină are mama că a făcut un copil urât? Care e vina ei? Așa a iesit”, a mai adăugat Marius Manole.

VEZI ȘI: Marius Manole revine după 25 de ani pe o scenă din oraşul natal, în comedia ''Prenumele''

„Manole! Te-ai ajuns!”

Mai apoi, gazda emisiunii i-a transmis mesajul adresat lui Marius Manole din partea unui telespectator, și anume „Vai, Marius, ce ochelari urâți ai!”, iar răspunsul actorului a fost:

„Așa, mulțumesc frumos...Dar chiar nu sunt urâți, îmi pare rău (...) Dar mă uit la Carmen Tănase, la Maria Obretin, la toată lumea...se dă ca-n sacul de cartofi, zici că suntem niște de carton așa (...) Dar și prin trafic, mergeam cu mașina, și unu, el cu geamul jos, eu cu geamul jos, unu a trecut pe lângă mine așa nervos și zice „Aha! Manole! Te-ai ajuns!” adică ce am făcut? N-am muncit sau am furat, dar pe ăștia care fură nu-i vedeți, pe mine da. Dar ce răutate avea omul, ziceai că din cauza mea n-a avut el succes în viață, că dacă nu eram eu pe fața pământului era cineva el”, a mai adăugat actorul în emisiunea menționată.

VEZI ȘI: Lia Bugnar şi Marius Manole prezintă Gala Premiilor Gopo

Puteți viziona secvența aici:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel