Marius Elisie, surpriză de proporții pentru Oana Roman. ”Când am coborât la micul dejun...”. Vedetei nu i-a venit să creadă

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a fost surpinsă plăcut de Marius Elisei la mare.

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin foarte multe cumpene, de-a lungul relației lor. Dacă cei doi au divorțat, în urmă cu ceva timp, iar mai apoi au decis să-și mai dea o încă șansă relației, cuplul celebru era din nou să ajungă în pragul despărțirii. Anunțul a fost făcut chiar în direct, într-o emisiune TV, de fiica lui Petre Roman, care spunea pe atunci faptul că nu mai vrea să facă compromisuri pentru tatăl fiicei ei. Chiar dacă o perioadă de timp, aceștia nu au mai anunțat nimic nou, legat de starea lor sentimentală, se pare că lucrurile au revenit la normal. Un story făcut de vedetă i-a surprins pe fanii care așteptau vești de la Oana Roman. 

„Mi-a făcut cea mai frumoasă surpriză. Aseară am vorbit la 12, când ne-am culcat, era acasă, la București și azi dimineață la 9, când am coborât la micul dejun, era pe terasă. Mă aștepta....", a povestit Oana Roman pe contul ei personal de Instagram.

Oana Roman, legătură puternică cu divinitatea: „Am niște îngeri foarte șmecheri”

 

 

Ce spunea Oana Roman recent, cu privire la relația dintre ea și Marius Elisei

Chiar dacă acum pare că lucrurile sunt perfect normale, în urmă cu câteva săptămâni vedeta avea să anunțe o nouă despărțire dintre cei doi. Printre principalele motive invocate de aceasta atunci era gelozia bărbatului nejustificată.

"Eu am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Muncesc ca un câine de dimineața, până seara și mă zbat în fiecare zi să fac proiecte noi, să dezvolt proiecte noi sau să găsesc proiecte noi. Asta presupune ca eu să mă duc să vorbesc, să mă întâlnesc. Eu nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Principalul meu scop este să o cresc cum trebuie pe Isabela. Amândoi muncim ca viața noastră să fie bună, dar munca mea presupune multe relații.", a declarat Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

De ce a făcut vedeta aceste informații publice

"Eu am știut că trebuie să vorbesc despre lucrurile astea, pentru că e o formă de terapie pentru mine. Nu vreau să țin în mine lucruri, pe care eu cred că oamenii care le urmăresc trebuie să le știe, ca să înțeleagă de ce în anumite zile nu am cea mai bună formă. Eu nu pot să-i mint și să  spun că mă simt minunat. Atunci mă simt eliberată.", a declarat Oana Roman, pentru emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei: „Du-te la muncă”. Care este reacția vedetei

Marius Elisei nu ar fi știut de planurile Oanei Roman

Mai mult, se pare că aceasta nu și-ar fi anunțat partenerul, înainte să vină la acea emisiune.

"Nu știu dacă Marius știa că voi face dezvăluirile astea, habar n-am. Nu am vorbit cu el. Nu ne-am întâlnit, pentru că aseară el dormea, iar dimineață când am plecat el dormea. În orice relație pe mine mă deranjează lipsa de încredere și acuzele pe nedrept. Eu când sunt acuzată de ceva, pe nedrept mă enervez îngrozitor, îmi ies din minți. Marius îmi zice: "Aa, te superi pentru că e adevărat, adevărul supără". Eu nu mă enervez din cauză că e adevărat, ci dimpotrivă, pentru că nedreptatea mă scoate din minți. Dacă relația nu e bazată pe încredere și loialitate, nu va rezista.", a mai spus ea.

Oana Roman, dieta cu care a slăbit 25 de kilograme: „Am analizele foarte bune. Am fost și foarte rău bolnavă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience