Marius Elisei, reacții din partea publicului, după ce Oana Roman a dezvăluit discuțiile private dintre ei: „Să-ți fie rușine că ți-ai trădat familia”

Data publicării:

Marius Elisei se bucură de o comunitate foarte activă. Cum l-au criticat fanii săi, după dezvăluirea conversațiilor cu Oana Roman.

Marius Elisei și Oana Roman se află într-un plin scandal, în urma conflictului care a escaladat în numai câteva zile. Nu cu mult timp în urmă, Oana Roman a răspuns declarațiilor fostului soț, din cadrul unei emisiuni TV.

În interviul respectiv, Marius ar fi zis că a dorit împăcarea cu Oana Roman de dragul copilului, însă, cea din urmă, a fost enervată la culme de spusele acestuia. 

Vezi și: Oana Roman a intrat în „război” total cu Marius Elisei, după ce s-a afișat cu noua parteneră. A făcut publice discuțiile private cu fostul soț /FOTO

Drept rezultat, Oana Roman a făcut publice câteva conversații cu acesta, din perioada martie-iunie 2023, la puțin timp de la despărțire. Fiica lui Petre Roman precizează că nu a mai vrut un destin comun cu fostul soț deoarece nu au mai existat sentimente.

Din dorința de a arăta publicului că acesta „ar minți”, vedeta a publicat mai multe frânturi de conversații cu el. În discuțiile respective, este surprins Marius Elisei, care îi spune Oanei cât de mult o iubește, dar și cât de mult o va iubi mereu. 

Aceste presupuse cuvinte ale bărbatului au avut loc cu aproximativ patru-cinci luni înainte de momentul prezent. Ce a intrigat și mai mult fanii a fost că el, deja, și-a găsit o nouă parteneră.

Cu toate că sunt oficial într-o relație de abia trei săptămâni, Marius Elisei îi permite acesteia să stea în preajma Isei, care s-ar arăta mulțumită față de noua parteneră a tatălui. Acest lucru a fost confirmat și de Oana Roman.

Vezi și: Marius Elisei, prima imagine cu noua parteneră. Cum arată femeia care i-a răpit inima

Escaladând conflictul, declarațiile lui Marius Elisei e posibil să fii creat și confuzie în rândul urmăritorilor săi, deoarece bărbatul a spus cu o ocazie că nu ar sta sau împăca cu cineva de „dragul presei sau al copilului”, iar cu o altă ocazie, conform acuzațiilor Oanei Roman, el a spus că ar fi dorit împăcarea de dragul Isei, cu toate că mesajele oferite de Oana Roman ar invalida declarațiile menționate ultima oară.

Mai mult de atât, cine crede autenticitatea mesajelor date publicului de Oana Roman, ar putea spune că, de fapt, Marius Elisei ar fi dorit împăcarea pentru sentimentele pe care le purta încă, la acea vreme, pentru fiica fostului premier al României.

Este susținut de mulți, dar nu de toți

Vezi și: Cine este noua iubită a lui Marius Elisei: „Suntem împreună de pe 6 septembrie”. Bărbatul a blocat-o pe Oana Roman peste tot: „Nu vreau să-mi stric stările”

Trecând peste acest aspect, fanii lui Marius Elisei s-au sesizat imediat, iar reacțiile lor au lăsat diferite impresii. Cu toate că majoritatea mesajelor adunate de la poza în care acesta este alături de noua iubită, cadru medical, sunt de bine, au fost suficienți internauți care au și criticat atitudinea lui:

„Ar trebui să-i mulțumească Oanei... pentru faptul că l-a făcut cunoscut, și acum vorbim de el... și nu în ultimul rând să o respecte... în rest... să fie sănătos și la pungă gros... nu toate sunt că Oana... să pună banu' jos...”

„Superbă în comparație cu ce ai avut. Să îți dea Dumnezeu noroc și fericire.”

„Ba te lăsa, ba te lua. Făcea ce voia cu tine. Fii bărbat,muncește, fii serios și fii puternic să-ți faci o familie frumoasă. Ai grijă de fetița ta să nu o abandonezi niciodată. Să fiți fericiți împreună și dacă va înțelegeți și va iubiți cu adevărat, viață lungă împreună. Mă bucur pentru ține meriți să fii fericit, ești un om bun.”

„Să-ți fie rușine că ți-ai trădat familia”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel