Cine este noua iubită a lui Marius Elisei: „Suntem împreună de pe 6 septembrie”. Bărbatul a blocat-o pe Oana Roman peste tot: „Nu vreau să-mi stric stările”

Data publicării:
Marius Elisei, captură video Xtra Night Show
Descriere foto: Marius Elisei, captură video Xtra Night Show

Marius Elisei a oferit mai mult informații despre noua sa iubită.

Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roma, a cunoscut din nou fericirea, pe plan sentimental. După multe încercări însă cu vedeta, relația având foarte multe suișuri și coborâșuri, cei doi au decis să pună punct oricărei legături și să meargă pe drumuri separate. După cum spunea char Oana Roman recent, despărțirea oficială s-a produs pe 3 septembrie, atunci când Marius Elisei a și părăsit vila acesteia. Totuși, se pare că la 3 zile distanță, acesta a cunoscut o nouă față a fericirii și a unei vieți liniștite, după cum spune chiar el.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit din 2003, când am avut primul job, să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum, n-am schimbat o vorbă. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Am povestit mici amintiri din copilărie și de acolo s-a declanșat totul. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atât de multe lucruri, ne simțim de parcă ne știm de foarte mult timp. Am petrecut toți trei o zi împreună (n.r cu fiica sa și iubita). Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Isabela a reacționat foarte bine, și aa este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical, chiar m-a bucurat ziua de duminică”, a declarat Marius Elisei, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

VEZI și: Oana Roman, primele declarații, după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Mi-a spus că el simte că mă iubește”. Când s-au despărțit, de fapt, cei doi

Marius Elisei a rupt orice legătură cu Oana Roman

Cât despre Oana Roman, acesta spune că a decis să o blocheze pe mama copilului său pe toate mijloacele de comunicare. Acesta ia direct legătura cu fiica sa, întrucât nu-și mai dorește să vorbească cu ea sub nicio formă. Marius Elisei nu a dorit însă să dezvăluie exact motivul divorțului, însă, spune el, este ceva destul de serios, un lucru pe care nu l-ar putea accepta niciun bărbat.

„Oana este blocată peste tot, în afară de mail, nu vreau să-mi mai stric stările. Eu am blocat-o, e mai bine pentru mine și pentru ea. Copilul are 9 ani, are telefon, știe să mă sune, să vorbească. Au fost momente în care am început să vorbim, după despărțire, dar o perioadă scurtă. Tot am încercat să încerc să trec peste orgolii, să accept, dar nu ai cum. Nu aș vrea să vorbesc despre motivul despărțirii, cred că niciun bărbat nu ar accepta asta. Nu știu dacă Oana și-a găsit pe cineva și nici nu mă interesează. Este discutabil dacă ea se bucură pentru mine. Doar m-a felicitat, dar am văzut ce a postat pe Instagram și e altceva.”, a continuat el.

VEZI și: Cornel Păsat rupe tăcerea despre relația cu Oana Roman. Care a fost motivul despărțirii: "Nu a renunțat ușor la mine și câțiva ani a luptat cu toate armele"

O protejează pe actuala sa iubită

Între Marius Elisei și actuala iubită este o diferență de doar trei ani de vârstă, aceasta fiind puțin mai mare decât bărbatul. Cu toate acestea, femeia nu a mai fost căsătorită, dar nu are nici copii până în prezent.

„Atât eu, cât și am avut o viață tumultoasă, nu pe partea de iubire, per total. O protejez maxim. Ea are 40 de ani, eu am 37. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mărturisit Marius Elisei, în excusivitate la Xtra Night Show.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel