Catinca Roman a răbufnit, după ce Oana Roman a spus că nu a mai mers de luni bune la mama lor: “Am fost foarte afectată”

Data actualizării: | Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a reacționat, după ce sora ei, Oana Roman, a spus că nu a mai vizitat-o de luni bune la mama lor.

Recent, Oana Roman a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că sora ei, Catinca Roman, nu a mai fost de luni bune la mama lor, care este internată într-o clinică specializată. În urma acuzațiilor făcute de vedetă, Catinca Roman a avut și o primă reacție. 

Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman a spus că nu a mai mers de luni bune la mama lor

Deși părea că cele două surori se înțeleg foarte bine, se pare că lucrurile stau diferit. Recent, Oana Roman a acuzat-o pe Catinca Roman că a uitat complet de mama lor, care se confruntă cu grave probleme de sănătate. Auzind vorbele surorii sale, Catinca Roman a avut și o primă reacție. Aceasta spune că nu a vizitat-o pe mama ei din cauza unor probleme personale. Acum este pregătită să meargă la ea și chiar și-a programat deja să o viziteze cât mai curând. 

“Nu vreau să comentez nimic din ce a spus Oana. Ceea ce vreau să spun e că mâine dimineață programez să mă duc la mama, atât am de comentat. Într-adevăr, am fost mai puțin în ultimul timp pentru că am fost foarte afectată de problema cu tata și nu m-am simțit bine, dar de acum mi-am revenit și de mâine o să reîncep să o vizitez. În rest, e problema ei ce postează”, a declarat Catinca Roman pentru spynews.ro.

Declarațiile făcute de Oana Roman despre sora ei

Recent Oana Roman le-a povestit fanilor că sora sa, Catinca Roman, i-ar fi spus vedetei faptul că nu mai vrea să o viziteze pe mama sa la centrul unde este internată pentru a primi îngrijirile de specialitate.

“Azi, sora mea mi-a spus că nu se duce să o vadă pe mama (pe care nu a văzut-o de peste 6 luni) pentru că nu consideră că mai are vreun motiv să o vadă. Va urma jihad după aceste spuse ale mele, dar nu-mi pasă. Adevărul este ăsta și eu nu-l mai ascund.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman s-a despărțit definitiv de Marius Elisei

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă. Vedeta a anunțat că ea și Marius Elisei au rupt orice legătură. Decizia vine în urma dorinței lui Marius Elisei de a nu se implica momentan în creșterea micuței, întrucât nu este stabil financiar.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa, când se va stabiliza. Deocamdată, nu are timp și nici posibilitate să o vadă sau să contribuie la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat.”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Cum a anunțat Oana Roman faptul despărțirea de Marius Elisei

În ciuda dorinței ei de a-i acorda multiple șanse partenerului de viață, despărțirea dintre cei doi s-a produs în final. Vedeta a făcut acest anunț pe rețelele de socializare, acolo unde a spus faptul că acesta s-a mutat deja de ceva vreme din locuința sa. 

”Eu sunt singură și mă ocup de tot singură, pentru că într-un final Marius a decis să plece de tot. Era de așteptat. Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața.Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este OK că am rămas singură, cu toate pe cap.”, a spus Oana Roman, pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel