Marius Elisei, noi detalii despre despărțirea de Oana Roman: ”Nu este ceva concret”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Marius Elisei a oferit noi informații cu privire la relația dintre el și Oana Roman.

Marius Elisei a făcut recent o postare pe rețelele de socializare, care le-a dat fanilor de gândit. Toată lumea știe că relația bărbatului cu Oana Roman este una destul de incertă, după ce femeia a anunțat public faptul că se gândește la o despărțire. Chiar dacă, recent, cei doi nu au mai dat niciun detaliu cu privire la o împăcare sau despărțire definitivă, Marius Elisei a postat un mesaj pe Instagram, prin care pare că face aluzie la soția sa.

”În sfârșit am aflat de ce se fac anumite asocieri... nu zic mai multe.. dar e bine că am aflat acum. Să fim sănătoși și să mulțumim în permanență.”, a fost mesajul scris de Marius Elisei pe Instagram

Ce spune Marius Elisei despre această postare

În cadrul unei emisiuni, bărbatul a ținut să specifice că nu a făcut acea postare cu gândul la o persoană anume, ci a vorbit în general. De asemenea, în ciuda declarațiilor făcute de Oana Roman, Marius spune că lucrurile merg foarte bine între ei, ba chiar acesta descrie relația ca fiind ”perfectă.”

''Dacă voiam să se afle, spuneam exact, am spus în mare. Nu este ceva concret. A spus o chestie. Așa mi-a venit să o spun. Nu este strict adresată către o persoană sau despre anumite întâmplări. Nu, nu are nicio treabă cu Oana. Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. '

Este doar o constatare de-a mea. Nu este nimic concret. Nu este ceva care sa atingă altceva. Este o simplă postare. Da, da, perfect (n.r. relația cu Oana Roman) . Bine, muncim. Peste tot, unde găsim, loc și timp. În principiu, este muncă. Momentan, nu știu concret (n.r. vacanță).'', a declarat Marius Elisei, la Antena Stars, potrivit spynews.

Bogdan Vlădău a înșelat-o pe soția sa, Gina Chirilă: ”S-a rupt ceva în relație”

Declarațiile inițiale ale Oanei Roman, cu privire la divorț

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show, unde a făcut o serie de dezvăluiri uimitoare, cu privire la relația dintre ea și tatăl copilului ei.

"Eu am ajuns într-un punct al vieții mele în care îmi doresc foarte mult să fiu liniștită. Muncesc ca un câine de dimineața, până seara și mă zbat în fiecare zi să fac proiecte noi, să dezvolt proiecte noi sau să găsesc proiecte noi. Asta presupune ca eu să mă duc să vorbesc, să mă întâlnesc. Eu nu pot să stau să mă justific în fiecare minut și în fiecare oră pentru toate lucrurile astea. Principalul meu scop este să o cresc cum trebuie pe Isabela. Amândoi muncim ca viața noastră să fie bună, dar munca mea presupune multe relații.", a declarat Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena Stars.

"Eu am încercat mult să accept niște lucruri"

Oana Roman a explicat faptul că această ruptură nu s-a întâmplat peste noapte, iar problemele sunt mai vechi. Vedeta a încercat în tot acest timp să-i explice soțului său ce nu este în regulă la relația lor, însă acesta nu dă niciun semn că ar vrea să se schimbe.

"Eu am încercat foarte mulți ani să-i explic, să mă mulez și să-i accept niște lucruri, dar nu se poate. Noi am vorbit de-a lungul anilor, dar am senzația că vorbesc doar eu și mă ascult singură. De ziua mea eu am făcut și am organizat tot, dar am obosit. Sunt foarte multe momente în care e și ok, câteva zile, dar lucrurile se tot acumulează și simt că nu mai pot. Eu n-am luat nicio hotărâre deocamdată.", a continuat ea.

Citește continuarea AICI.

Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel