Isabela Onoriu, informații CUTREMURĂTOARE despre operația soțului ei: ”A fost măcelărit”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Isabela Onoriu a dezvăluit noi detalii cutremurătoare despre operația care l-a marcat pe viață pe soțul ei.

Daniel Onoriu și soția sa, Isabela, au fost prezenți în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde au dezvăluit noi detalii despre operația care l-a marcat pe viață pe fostul pilot de curse. Înainte de intervenție, medicii din Turcia i-ar fi făcut acestuia toate analizele de care era nevoie, pentru a putea intra în această operație destul de comună. Chiar dacă fostul pilot de curse a reușit să plece din Turcia pe propriile picioare, odată ajuns acasă, a început calvarul. Imediat ce a început să simtă primele semne care i-ar fi tras un semnal de alarmă, cei doi au sunat la spitalul în care s-a produs operație, de unde li s-a transmis că este normal să treacă prin acele stări. După câteva zile, Daniel Onoriu a suferit o hemoragie internă extrem de gravă, fiind transportat la spital. Familia a fost șocată de informațiile pe care le-a auzit ulterior, de la medicii din România, dormind nopți în șir în fața spitalului în care era internat acesta.

”Ca mulți alții care s-au operat, am crezut că și el se va opera și totul va decurge normal. De dragul lui am acceptat, pentru că știam că nu poate slăbi altfel. Ne-am dus la control, am stabilit operația. Medicul ne-a dat toate asigurările că totul va fi ok. Nu i s-a făcut niciun consult postoperator, dacă i se făcea, vedea greșeala, pentru că este o greșeală a medicului. La patru zile după operație a leșinat și de aici a început calvarul. 55 de zile în comă și 104 zile de terapie, recuperare și nici acum nu este recuperat complet. Nici nu am putut să stau în casă zilele alea, m-am mutat la socrii mei. Intram în casă și vedem că totul legat de el și auzeam de la medici că nu este vreo șansă ca el să supraviețuiască. Lui i-au dat după operație 3 zile de supraviețuit.”, a mărturisit soția lui Daniel Onoriu în cadrul emisiunii.

Cum l-au transformat problemele de sănătate pe Daniel Onoriu. Fostul pilot de curse a îmbătrânit prematur

”De atunci a început coșmarul”

Soția lui Daniel Onoriu vorbește cu groază despre momentul în care fostul pilot de curse a leșinat peste ea, după care a venit și hemoragia internă.

”A făcut hemporagie internă și a pierdut 2 litri de sânge acasă. Pur și simplu i s-a făcut rău și a căzut peste mine. Atunci avea 100 de kilograme, nu puteam să mă ridic, era semi-conștient. Într-un final m-am ridicat, m-am dus la mama lui să sune la ambulanță. Pe hol era întins pe jos și era o baltă de sânge. De atunci a început coșmarul. Mi-au spus la spital că de urgență trebuie băgat în operație.”, a continuat Isabela.

”Voiam să mă apuc de curse, cu cât ai mai puține kilograme, cu atât mergi mut mai tare.”, a mărturisit Daniel Onoriu.

”Mi-a zis medicul că a fost măcelărit”

”L-au băgat la 12 noaptea în operație și au ieșit la 6 dimineața. Mi-a zis medicul că a găsit în el un dezastru, că a fost măcelărit. În timpul operației din Turcia i-ar fi atins o venă la pancreas, nu știm dacă au văzut sau nu, și aia a tot sângerat în continuu. Noi nu ne-am pierdut speranța niciodată. Când ne-au zis că s-a trezit din comă nu știam cum să ajung mai repede la el. Când m-am dus lângă patul lui nu-mi venea să cred că e cu ochii deschiși și m-a întrebat de câte zile e în spital. Când i-am zis adevărul a avut un șoc, a început să plângă. Ne-au spus că va rămâne cu dizabilități, dar nu s-a întâmplat.'', a declarat Isabela Onoriu, în cadrul emisiunii TV.

Isabela Onoriu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre clipele în care Daniel era în comă: „Mi-am dorit moartea, acolo, lângă el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel