Marius Elisei invită alte domnișoare la cafea, fără nicio reținere. Partenerul Oanei Roman nu are limite, în mediul online

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Marius Elisei formează o familie cu Oana Roman, dar asta nu-l împiedică să vorbească și cu alte femei pe rețelele de socializare. 

Oana Roman și Marius Elisei au trecut prin mai multe cumpene, cu privire la relația de iubire. Dacă în trecut, aceștia au decis să divorțeze, la scurt timp după aceea, și-au mai dat o șansă relației. În urmă cu câteva luni însă, Oana Roman anunța din nou o posibilă despărțire, întrucât lucrurile dintre cei doi păreau să nu meargă deloc bine. Acum, vedeta a declarat faptul că cei doi fac diferite gesturi unul pentru celălalt, pentru a consolida din nou relația și pentru a sta împreună, ca o familie. Totuși, se pare că în ciuda spuselor de vedetă, Marius Elisei caută și atenția altor domnișoare din mediul online. Potrivit cancanacesta i-a dat mai multe mesaje unei fete în miez de noapte, pe care voia neapărat să o invite la o cafea.

Marius Elisei: „Tu când poți? Unde stai?”
Utilizatoarea: „București”.
Marius Elisei: „Super”, a fost conversația dintre cei doi, potrivit sursei citate.

În altă zi însă, în jurul orei 22:00, Marius Elisei i-a trimit noi mesaje domnișoarei, aceasta din urmă ținând să o aducă în discuție și pe soția acestuia, Oana Roman.

„Hello, unde-i cafeaua?”. 

Tânăra răspunde: „Păi când? Vine și Oana?”

Marius Elisei: (râde) „Bună întrebare. Vrei?”

Tânăra: „Da. Ieșim toți 4, și cu Iza. Fac eu cinste”

Marius Elisei: „Cum ar fi”

Tânăra: „Super”, a fost continuarea conversației dintre cei doi, potrivit sursei citate. 

 

Oana Roman: Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat

Faptul că Marius Elisei apelează la „atenția” altor domnișoare din mediul online nu este întâmplător. Recent, Oana Roman recunoștea în cadrul unei emisiuni faptul că și-a neglijat foarte mult relația în ultima perioadă, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat mama sa, Mioara Roman. Din această cauză, vedeta este conștientă de faptul că Marius Elisei s-a simți abandonat. 

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…', a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

VEZI și: Oana Roman, despre scandalul cu Dan Capatos: „Toată lumea știe câte mi-a făcut”. Cei doi au fost la cuțite

 

Motivul pentru care Marius Elisei nu o însoțește pe vedetă la evenimente

Un alt lucru care le-a ieșit însă în evidență fanilor de-a lungul timpului este faptul că bărbatul nu o însoțește pe vedetă la niciun eveniment public. Oana Roman este o persoană extrem de activă atât pe rețelele de socializare, cât și în lumea reală, unde participă zilnic  la fel de fel de conferințe sau lansări de noi produse. De fiecare dată însă, aceasta nu se află la brațul partenerului său, ci cu fiica celor doi, Iza, cea care își însoțește mama peste tot, în ultima vreme. Vedeta le-a dat așadar explicația fanilor, pentru care Marius Elisei preferă să stea acasă, la astfel de ocazii.

„Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Mai mult, Marius Elisei a refuzat să meargă chiar și în vacanță anul acesta, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a plecat fără el.

„Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a mai declarat Oana Roman.

VEZI și: Ce pensie încasează Petre Roman de la statul român. Suma este una colosală: „Sunt bine plătit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel