Ce pensie încasează Petre Roman de la statul român. Suma este una colosală: „Sunt bine plătit”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Petre Roman, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Petre Roman, facebook

Petre Roman a dezvăluit ce pensie încasează de la statul român.

Petre Roman, în vârstă de 76 de ani, încasează o sumă frumușică de bani de la statul român. Fostul premieri al României se bucură de un venit consistent și nu ezită să recunoască ce sumă câștigă din pensie.

Ce pensie încasează lunar Petre Roman 

Petre Roman are o pensie lunară de 10 000 de lei. Pe lângă această sumă, fostul premier al României este profesor în cadrul unei universități din Geneva, activitatea de pe urma căreia câștigă bani frumoși.

„Eu și acum muncesc pentru a câștiga un ban în plus. Sunt profesor și țin niște cursuri pentru care sunt bine plătit, sunt și președinte și profesor la o universitate din Geneva pentru care de asemenea sunt bine plătit și am și pensia mea. Am pensia mea și pensia specială care a fost restabilită acum trei luni. 

În cazul meu, fiind vorba de mai multe mandate, cinci mandate, am pensia 10.000 de lei.”, a mărturisit Petre Roman, potrivit wowbiz.ro

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei

Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor în mediul online, după ce anumite persoane care nu o plac au acuzat-o de faptul că nu muncește și că trăiește doar pe spatele tatălui său, Petre Roman. Chiar dacă vedeta postează zilnic diferite ședințe foto, caamanii și alte proiecte la care ia parte, se pare că nu îi convinge pe toți de faptul că are o viață extrem de solicitantă, iar gurile rele continuă să o pună la zid.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la un internaut.

Care a fost reacția Oanei Roman

După cum era de așteptat, reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară, aceasta invitând-o pe domnișoara respectivă să se pună în locul ei măcar pentru o zi. De asemenea, vedeta este dezamăgită de faptul că oamenii încă o asociază cu zvonurile care se auzeau pe vremuri, după cum spune chiar ea.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani ... este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience