Marius Elisei i-a făcut o surpriză romantică Oanei Roman. Ce a primit în dar fiica lui Petre Roman de la fostul soț

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a fost surprinsă plăcut de fostul soț. Ce cadou a primit din partea lui Marius Elisei?

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei începe să fie din ce în ce mai bună. Chiar dacă și-au spus adio în urmă cu câteva luni, cei doi au împreună o fetiță minunată, de dragul căreia au rămas în relații bune chiar și după ce au semnat actele de divorț. 


”E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdata el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamndată relația e foarte, foarte ok”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

 

Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Ziua Copilului. Cum se înțelege bărbatul cu fiica lui


Marius Elisei a devenit mult mai atent cu fosta soție și face tot posibilul pentru a o surprinde frumos. În ultima perioadă, acesta i-a adus Oanei Roman flori și este mult mai prezent în viața vedetei. Ba mai mult, zilele trecute cei doi au mers alături de fiica lor, Isa, la munte. Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri, unul la care vedeta își dorea să stea de mult, iar întreaga escapadă a fost plătită de fostul soț al vedetei. 


„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (...) Am auzit și eu că e destul de scump”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

 

 

Mărul discordiei dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu. Querida a spus tot: „Ea m-a văzut întotdeauna ca pe o rivală”

 

Oana Roman a postat pe pagina ei de Instagram un buchet foarte frumos de bujori, primit din partea fostului soț. Vedeta a fost surprinsă de gestul lui Marius Elesei și le-a dezvăluit și fanilor de pe rețelele de socializare. 


„Închei ziua așa! Cei mai frumoși bujori. Mulțumesc, Elise Marius”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei cu buchetul de flori. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel