Mărul discordiei dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu. Querida a spus tot: „Ea m-a văzut întotdeauna ca pe o rivală”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, Oana Roman/ Colaj / sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, Oana Roman/ Colaj / sursa foto Instagram

Oana Roman și Oana Zăvoranu duc un război de ceva vreme. În timp ce Oana Roman e mai tăcută când vine vorba de disputa dintre cele două, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să arunce cuvinte grele la adresa fiicei lui Petre Roman, în repetate rânduri. Acum, fosta soție a lui Pepe face lumină și dezvăluie care este mărul discordiei. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu  a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Oana Roman nu se înțeleg. 

 „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima.


Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Măruță.

Război în declarații. Oana Roman și Oana Zăvoranu s-au luat la ceartă


Întrebată de Măruță „crezi că e îndrăgostită de Pepe?”, Oana a răspuns: „Tu ce zici? Să pui în mod obsesiv poze, să etichetezi…”, a mai spus vedeta. 


Motivul pentru care a divorțat de Pepe

 

Oana Zăvoranu a făcut o serie de dezvăluiri și despre divorțul de Pepe, de acum 11 ani. .


 
Oana Zăvoranu și Pepe formau unul dintre cele mai admirate cupluri din show-biz. În urmă cu 11 ani, după un scandal de infidelitate, în care Oana Zăvoranu era protagonista, cei doi au pus capăt căsniciei. A curs multă cerneală în tabloidele din România despre divorțul celor două vedete. Acum, Querida rupe tăcerea și spune că ea nu îl mai iubea pe Pepe de mult timp. 

  „Cum m-am îndrăgostit pe bune de Pepe, într-o zi am simțit că nu mai simt. Și nu m-am dus la primul notar, nici nu am început să bârfesc cu prietenele. Am considerat că este o chestie de moment, până când am simțit că ies din acea căsnicie, cu părere de rău. El știe… Eu veneam pe la cinci-șase dimineața acasă, vreo două-trei luni. (…) Știu, a fost o tragedie națională, dar se poate întâmpla în viață. Nu e vina mea, nu e vina lui. La un moment dat s-a întrerupt firul”, a mai spus Oana Zăvoranu în podcastul Acasă la Măruță.
 

Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel