Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Ziua Copilului. Cum se înțelege bărbatul cu fiica lui

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și fostul ei soț au petrecut această zi împreună cu fiica lor. Marius Elisei a dezvăluit cum se înțelege cu micuț Isa.

Deși sunt divorțați de câteva luni, Oana Roman și Marius Elisei ar face orice ca să o vadă fericită pe fiica lor. Cei doi au petrecut ziua de 1 iunie, impreună, alături de fiica lor, Isabela. Marius Elisei a declarat că urmează să vină și cadourile, în curând.

”Deocamdată cadourile nu și-au făcut apariția, pentru că am avut o dimineață mai încărcată, iar de acum încolo vor apărea. Am avut o prioritate mult mai mare, dar acum este rândul ei”, a declarat Marius Elisei la Antena Stars.

Cât despre relația dintre el și fiica sa, fostul soț al Oanei Roman susținea mărturisit că este foarte apropiat de Isa și  consideră că este normal ca micuța să se simtă altfel în prezența mamei sale, care nu este la fel de autoritară ca el. De asemenea, acesta a ținut să precizeze ce sfaturi de viitor îi dă de fiecare dată fiicei sale.

Oana Roman, mesaj emoționant pentru fiica sa, de Ziua Copilului: „Unica mea iubire”

”Suntem foarte apropiați. Și de mine este foarte apropiată și de maică-sa la fel. Eu sunt tatăl, maică-sa vorbește altfel cu ea, că na, de la femei la femei, la tată la fată este altfel. Îi explic mereu că atunci când încearcă să facă ceva fără să-și dea seama dacă va reuși sau nu, să ceară ajutorul, pentru că este foarte bine să ceară ajutorul atunci când crede că nu poate să facă față.

Noi ne iubim foarte mult. Mă ascultă și o ascult și îi îndeplinesc dorințele. Temele pe care i le dau, ascultă de ceea ce îi zic”, a mai spus fostul soț al Oanei Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel