Marius Chivu, actorul din Las Fierbinți, s-a luptat în trecut cu depresia: „Am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns”

Data publicării:
Marius Chivu, captura foto Youtube/ sursa Las Fierbinti
Descriere foto: Marius Chivu, captura foto Youtube/ sursa Las Fierbinti

Nicu Rață, personajul interpretat de actorul Marius Chivu în serialul „Las Fierbinți” a dezvăluit că a suferit de depresie. 

Marius Chivu, celebrul actor, a dezvăluit că a suferit de depresie după divorțul de soția lui. Acesta și-a pierdut familia, iar asta l-a adus în pragul disperării. Plângea mult, așa că a cerut ajutorul specialiștilor. Poezia a fost cea care l-a alinat în acea perioadă grea. 


„Am avut o perioadă în care am slăbit foarte mult, am dat jos vreo zece kilograme, de la plâns. Am fost şi la doctor, m-am certat cu un psihiatru. Am suferit după femeie, după copil, după viaţă… alergăm ca tâmpiţii după bani şi rămânem fără nimic”, a spus Marius Chivu, în podcastul lui Mihai Bobonete.

 

Maia Morgenstern, mărturii: Copilăria mea a fost jalonată de o groază de ”NU”


Actorul din Las Fierbinți a fost atât la psiholog, cât și la psihiatru pentru că nu reușea să se oprească din plâns. Medicii i-au spus că suferă de depresie post mariaj.


„Am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj. Am încercat să scriu poezii, din depresie. Şi ştii ce bine scrii când plângi”, a mai declarat actorul. 

 

Oana Roman, despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei: „Relația e foarte, foarte ok”


Marius Chivu și-a dorit mult să devină actor de stand-up comedy. A încercat să facă echipă cu Ionuț Ciocia, alias Brânzoi din „Las Fierbinți”, însă nu s-au înțeles atât de bine. 

„Am încercat să fac echipă de stand-up cu Brânzoi, dar e prost. Când am fost într-un pub, unde nu era lume, m-a lăsat şi a plecat acasă. Şi normal că m-am enervat. Ştii care e visul meu? Să joc o piesă de teatru cu tine (n.r. – Mihai Bobonete)”, a mai mărturisit Marius Chivu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel