Oana Roman, despre o posibilă împăcare cu Marius Elisei: „Relația e foarte, foarte ok”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Relația dintre Oana Roman și Marius Elisei începe să fie din ce în ce mai bună. Care sunt șansele ca cei doi să se împace?

Oana Roman și Marius Elisei au șocat o lume întreagă atunci când au anunțat că divorțează. Cei doi au împreună o fetiță minunată, de dragul căreia au rămas în relații bune chiar și după ce au semnat actele de divorț. Chiar dacă la început, cei doi și-au aruncat acuzații, acum au decis că este mai bine pentru Isa să fie prieteni. 


”E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdata el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamndată relația e foarte, foarte ok”, a spus ea la Antena Stars.


Oana Roman a recunoscut că Marius Elisei face tot posibilul ca să o recucerească. Recent cei doi au plecat împreună cu fiica lor într-o vacanță în Poiana Brașov. 


”Sunt momente și momente, sunt momente în care dispare și probabil că e supărat și se gândește că trebuie să meargă mai departe, sunt momente în care vine mai mult spre noi și își dorește compania noastră, nu știu ce să zic, deocamdată nu mă gândesc la asta”, a mai spus Oana Roman la Antena Stars.

 

Marius Elisei a ales unul dintre cele mai luxoase hoteluri, unul la care vedeta își dorea să stea de mult, iar întreaga escapadă a fost plătită de fostul soț al vedetei. 

 

„A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. (...) Am auzit și eu că e destul de scump”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

 

Oana Roman spune că în utlima perioadă, Marius Elisei a devenit mult mai atent cu ea. Ba mai mult, i-a cumpărat chiar și flori. 

 

„Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a menționat Oana.

 

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, împreună de Ziua Copilului. Cum se înțelege bărbatul cu fiica lui

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel