Maia Morgenstern, mărturii: Copilăria mea a fost jalonată de o groază de ”NU”

Data publicării:
Maia Morgenstern, sursa foto Instagram
Descriere foto: Maia Morgenstern, sursa foto Instagram

Actrița Maia Morgenstern a povestit despre cum a fost copilăria ei.

Maia Morgenstern a povestit că părinții în interziceau multe lucruri în copilărie. Nu avea voie înghețată pentru că era un copil bolnăvicios, iar mai târziu nu a avut voie la discotecă. În schimb, putea să picteze pereții casei cu ce culori își dorea ea.

"Părinții au încercat să mă protejeze să nu văd, să nu realizez cât de greu le era. Acum, privind în urmă, descoperind documentele. Asta era preocuparea principală a părinților mei, să nu înțeleg, să nu simt, să nu duc povara pe care o duceau ei. Copilăria mea a fost jalonată de o groază de ”Nu”. Aia, nu, aia, nu. Nu de puține ori părinții mei mă auzeau spunând, nu, eu nu am să fac. De ar trece mai repede copilăria asta cu ”nu asta”, ”nu asta”. O să fiu mare și o să fac cum vreau.

Lucrurile se schimbă când ești adult, când ai responsabilități, când ai grijă să nu simtă copii tăi sau familia ta durerile greutățile, starea de confuzie. Și trăim vremuri când starea de confuzie are o pondere foarte mare. Cel puțin așa o resimt eu. Privind în urmă, reevaluând lucrurile, toate jaloanele acestor Nu-uri poate că au cristalizat personalitatea mea, devenirea mea ca om. Sunt recunoscătoare, le mulțumesc părinților. Îi privesc cu nostalgie, cu umor. Mai las nasul jos mustăcind. De exemplu, nu aveam voie înghețată.",a povestit Maia Morgenstern la ”Interviurile lui Vitalie”, emisiune difuzată online.

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel