Mario Joy, melodia în care vorbește despre lupta cu DIABETUL: Îi cer timpului mai mult timp. Nu a fost o perioadă ușoară

Data actualizării: | Data publicării:
Mario Joy, foto Arhiva personală
Descriere foto: Mario Joy, foto Arhiva personală

Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, datorită super hitului California, vine cu un nou single, Time, o melodie în care vorbește despre lupta sa cu diabetul. 

Piesa este compusă de el și este inspirată de lupta sa cu o boală care l-a făcut să își cântărească prioritățile din viață și să își transpună trăirile și gândurile în muzică. Este o piesă dance, care ne îndeamnă să apreciem fiecare zi și să alocăm mai mult timp lucrurilor care contează cu adevărat în viață.

„Time are o însemnătate specială pentru mine, pentru că am compus și scris versurile piesei în perioada în care, după nenumărate analize, am aflat că am diabet. Asta se întâmpla în luna noiembrie a anului trecut. Am lucrat mai bine de o lună de zile la ea. Prin versurile piesei îi cer timpului mai mult timp. Îi cer să rămână pe loc, să nu mai fugă atât de repede. Să rămân tânăr, sănătos și plin de viață. Toți avem nevoie de iubire și din când în când, de o pauză de la viața asta cotidiană agitată. Este important să ne facem timp pentru noi și sufletul nostru. Lupta mea cu diabetul m-a inspirat să mă gândesc la lucrurile acestea, m-a făcut să realizez cât de important este să avem grijă de noi și am decis să transpun toate aceste gânduri și sentimente în muzică. Acum sunt aproape vindecat, urmează să fac ultimele analize, dar nu a fost o perioadă ușoară. Am ținut dietă, am mâncat sănătos, am făcut mișcare, m-am odihnit și iată că m-am pus pe picioare. Sper ca piesa aceasta să inspire oamenii, să îi facă să aloce mai mult timp lucrurilor care contează cel mai mult în viață: sănătatea, familia și prietenii!” spune Mario Joy


Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame”  sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe YouTube. „California” a fost în fruntea topurilor muzicale din Europa și s-a poziționat pe locul 73 în topul Shazam World, cu peste 2.6 milioane shazams. Are în palmares o sumedenie de premii, precum Best Uprising International Artist la Golden Panther Awards 2019 din New York sau En Moda Magazine Awards 2018 și 2019 din Cipru.


La nivel local, artistul a colaborat de-a lungul timpului cu nume precum Jukebox, Lavinia, Nick Kamarera, Anda Adam, Dorian Popa, Otilia Bilionera, Puya și mulți alții. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel