Mario Fresh, schimbare îndrăzneață de look: ”Păpușa Barbie”. Cum arată acum artistul

Data actualizării: | Data publicării:

Mario Fresh și-a surprins fanii cu o nouă schimbare de look.

Mario Fresh și-a uimit din nou fanii, printr-o schimbare inedită de look. Dacă ultima oară, iubitul Alexiei Eram, a apărut pe rețelele de socializare cu un aspect ce i-a dus direct pe internauți cu gândul la Maluma, de data aceasta solistul a optat pentru o culoare mult mai îndrăzneață. Ca de fiecare dată, artistul a postat o fotografie pe Instagram, unde le-a cerut părerea urmăritorilor lui, cu privire la noua schimbare. Se pare că Mario Fresh are o comunitate de fani care-i stă alături indiferent de situație, întrucât toate mesajele primite de acesta au fost pozitive: „Superbitatee”, „Îți stă fain!”, „Păpușă Barbie”, „Asta înseamnă să îți iubești iubita din tot sufletul, te vopsești culoarea ei preferată”.

„Prea mult roz in poza?”, a fost descrierea postată de Mario Fresh în dreptul fotografiei.

Mario Fresh formează un cuplu cu Alexia Eram

Mario Fresh și fiica Andreei Esca formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Chiar dacă de-a lungul timpului s-a zvonit faptul că s-ar fi despărțit de mai multe ori, cei doi au pus de fiecare dată capăt speculațiilor și le-au arătat tuturor că se iubesc neîncetat de foarte mulți ani. Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună la orice pas, chiar dacă,  momentan, au declarat faptul că nu se gândesc la o posibilă nuntă.

"Oamenii trag concluzii doar din anumite postări ale noastre și consider că, de multe ori, se bagă mai mult decât trebuie în viața personală. Nu are sens. Dacă nu postez două săptămâni sau o lună o poză cu Alexia, iar ea la fel cu mine, acest lucru nu înseamnă că ne-am despărțit. Înseamnă că am postat lucruri diferite.", a spus Mario Fresh recent potrivit ego.

"Citim comentariile. Nu are rost să le bagi în seamă, nu are rost să te umpli cu energie negativă. Dacă începi să răspunzi, după creezi alte discuții și nu are rost. ", a adăugat Alexia Eram.

Andreea Esca, DIETĂ. Cum a slăbit celebra prezentatoare TV: ”Cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine”

 

 

Cât câștigă Alexia Eram și Mario Fresh

Chiar dacă oamenii se așteptau ca solistul să aibă cele mai mari venituri din familie, se pare că nu este așa. Spre surprinderea tuturor, fata Andreei Esca câștigă mult mai mult decât tânărul cântăreț.

Chiar dacă, în același timp, Alexia Eram este și studentă, asta nu înseamnă că frumoasa influenceriță nu deține și sume uriașe în conturi. Ba mai mult, potrivit impact.ro, în urma veniturilor declarate la ANAF, fiica celebrei prezentatoare TV a obținut, anul trecut, o cifra de afaceri de 900.000 de lei, de unde reiese faptul că Alexia ar încasa lunar aproximativ 8.000 de euro, potrivit sursei citate. Asta, în timp ce Mario Fresh, partenerul ei, a  avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei în anul 2021.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram, potrivit sursei citate.

Citește și: Cu ce medie a terminat fata Ioana Ginghină anul școlar: „Nu am bătut-o la cap. Vrea să intre la liceul Tonița” / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel