Marina Voica și-a planificat înmormântarea: „Se apropie sfârșitul. Nu mai rezist”

Data publicării:
Marina Voica/ captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene
Descriere foto: Marina Voica/ captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Marina Voica și-a deschis sufletul și a povestit mai multe informații din viața personală.

Marina Voica este una dintre cele mai populare și îndrăgite cântărețe din toate timpurile. Ajunsă la vârsta de 87 de ani, aparițiile publice ale acesteia au devenit tot mai rare, însă artista nu spune „nu” unor invitații care să o mai aducă în fața publicului preț de câteva clipe. Asta s-a întâmplat și acum, când a fost invitată în cadrul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, unde a povestit despre viață, despre amintiri trecute, dar și despre viitor. Astfel, celebra cântăreață spune că și-a planificat deja înmormântarea și știe concret cine se va ocupa să-i organizeze ultimul drum.

„Eu am un prieten, un protopop, el se va ocupa de înmormântarea mea, noi deja ne-am hotărât. El mi-a propus să facă chestia asta, nu m-am gândit, dar a făcut foarte bine. (...) Acum îmi construiește muzeul meu, se va deschide un muzeu la Câmpina, deja casa este aproape construită, părintele e foarte dibace cu asta, e un fel de afacere, va fi și restaurant Marina Voica, o să fie și o vodcă Marina Voica, câteva apartamente pentru cine vrea să stea. Nu mai rezist, i-am zis „părinte, dacă nu faceți cât mai repede...”, a declarat Marina Voica, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene. 

Te-ar putea interesa și: Viciul de care nu poate scăpa Marina Voica: „Sunt bolnavă”. Artista a recunoscut

Marina Voica, amintiri din copilărie

Marina Voica s-a născut în Rusia, acolo unde a fost crescută cu toată dragostea de către părinții săi. Îndrăgita artista și-a adus aminte cum mama sa nu-i permitea să se ocupe de niciun fel de treabă casnică, întrucât femei trăise la orfelinat, unde traiul a fost unul extrem de greu. Astfel, aceasta a vrut să-și protejeze copii, motiv pentru care Marina Voica spune că a fost o răsfățată.

„Mama nu ne punea să cumpărăm pâine, nu mă lăsa nici măcar să șterg praful sau podeaua. Mama a crescut în casa copiilor, a fost orfană și știa ce însemnă viața grea, mi-a zis că nu le permite copiilor să se atingă de asta. Eu voiam să șterg praful, să fac, eram răsfățată.”, a mai declarat artista în cadrul aceluiași podcast.

Te-ar putea interesa și: Horoscop pentru luna APRILIE 2024. Valeriu Panoiu: „Ei au oportunități fantastice”

Tatăl a suferit enorm, după plecarea sa în România

La vârsta de 23, imediat după ce a terminat facultatea, Marina Voica s-a hotărât să se mute în România, decizie care l-a luat complet prin surprindere pe tatăl artistei, care a suferit extrem de mult pentru acest lucru. Cu toate acestea, știa că fiica sa se duce într-un loc bun, care să-i permită să-și înceapă cariera.

„De mult n-am mai fost unde am copilărit, de când a murit tata deja nu mai aveam apartamentul. Fratele s-a căsătorit și a plecat, eu am plecat, noi am avut un apartament foarte mare. În copilărie nu mai poți să te întorci niciodată și este groaznic, nu-mi place ce trăiesc acum, când știi că se apropie sfârșitul.

Plecarea în România i-a rupt inima tatălui meu, dar și-a dat seama că mie o să-mi fie bine.”, a continuat aceasta.

Citește și: Leac pentru coșurile de pe spate. Lidia Fecioru: „Te va scăpa de acea acnee urâtă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel