Viciul de care nu poate scăpa Marina Voica: „Sunt bolnavă”. Artista a recunoscut

Data publicării:

Marina Voica a dezvăluit care este ce mai mare pasiune a sa.

Marina Voica recunoaște că are un adevărat „viciu”, la vârsta de 87 de ani. Îndrăgita solistă de muzică ușoare spune că pur și simplu adoră obiectele vestimentare, de unde nu lipsesc, în mod evident, nici zecile de perechi de pantofi. Chiar dacă anii au trecut, aceasta nu uită să fie constant în pas cu moda și să-și cumpere cele mai în trend piese. Astfel, artista spune că este adesea recunoscută chiar de producătorii respectivelor magazine, unde aceasta se întoarce frecvent pentru noi achiziții.

„Cumpăr online, de pe internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii”, a spus Marina Voica, la Antena Stars. 

Te-ar putea interesa și: Războinicii au câștigat un nou joc de imunitate la Survivor All Stars. Cine câștigă colanul de imunitate de la Faimoși: „Sunt în stare de șoc”

Motivul pentru are Marina Voica nu și-a găsit niciodată fericirea

Dacă pe plan profesional, aceasta s-a bucurat mereu de un succes și de o simpatie extrem de mare, pe plan personal, norocul nu a fost de partea sa. Îndrăgita artistă a fost căsătorită de două ori, cel de-al doilea mariaj fiind trăit alături de Viorel Teodorescu, care s-a stins din viață în urma unei boli necruțătoare. Chiar dacă, din exterior, totul părea a fi perfect între cei doi, după ani de zile, aceasta și-a făcut curaj să vorbească și să dezvăluie adevărata față a căsniciei trăite în trecut.

„Nu am fost niciodată fericită și nu sunt și nu o să fiu niciodată. Soțul meu m-a iubit foarte tare, dar nu m-a înțeles niciodată. Nu am fost bine în căsnicie, a fost tumultoasă. Nu a fost fidel, murea după femei.”, a declarat în trecut Marina Voica în cadrul emisiunii realizate de Cristina Șișcanu.

Citește și: Viorel Pop, previziuni pentru anul 2024. La ce provocări și schimbări trebuie să ne așteptăm în perioada următoare

Regretă că nu a devenit mamă

Astfel, ajunsă la vârsta de 87 de ani, aceasta trăiește în continuare cu un mare regret în suflet. Marina Voica spune că îi pare extrem de rău pentru că nu a devenit mamă, lucru pe care și-l dorea extrem de mult fostul ei soț, însă care, din nefericire, nu s-a concretizat niciodată. 

„Nu am vrut niciodată copii, el își dorea foarte mult. Aş fi fost o mamă bună. Și iată-mă pe mine ca frunza în vânt, când l-am pierdut pe Viorel să mă lovească toată lumea, de a doua zi. Eu am cunoscut atunci senzația de deprimare. Atâtea minciuni.”, a continuat ea.

Te-ar putea interesa și: Liviu Vârciu, adevărul despre datoria pe care trebuie să i-o înapoieze lui Nea Marin: „Mi-a dat 30.000, să nu credeți că a uitat moșul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel