Leac pentru coșurile de pe spate. Lidia Fecioru: „Te va scăpa de acea acnee urâtă”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

 Lidia Fecioru a dezvăluit un unguent ideal pentru coșuri.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac în cadru emisiunii Adevăruri ascunse, de pe Antena 3. Este vorba despre o loțiune care vindecă coșurile de pe spatele tinerilor ce se confruntă cu această problemă neplăcută. Astfel, se formează un unguent special din două ingrediente simple, care ulterior se pun pe spate, pe timpul nopții. Leacul trebuie repetat mai multe zile, până când aceste semne vor dispărea, spune Lidia Fecioru.

„Sunt foarte mulți tineri, băieți şi fete, care au acnee pe spate destul de urâțică, deşi de multe ori pe față n-au nimic de multe ori. Şi este o metodă foarte bună cu șapte picături de ulei de pom de ceai cu o lingură de ulei de cocos. Se amestecă bine și se dă pe spate, pe locurile unde sunt aceste coșuri.

Îmbracă pijamaua noaptea, să-și facă o pijama special pentru asta ca să nu o ungă... Dimineața se spală și-și vede de treabă. Şi așa, ușor, ușor va scăpa de acea acnee urâtă de pe spate. 7 picături de ulei de pom și o lingură de ulei de cocos.

Şi încă ceva: nu uitați că suntem în perioada când înflorește liliacul, așa că să nu uitați să vă puneți florile de liliac în ulei, să vă faceți ulei de flori de liliac care e foarte bun.”, a declarat Lidia Fecioru, în  cadrul emisiunii.

Te-ar putea interesa și: Ceaiul minune care scade tensiunea arterială și este bun și pentru incontinența urinară. Lidia Fecioru: „Bem cât o gură de 10-15 ori pe zi”

Leac pentru coșuri cu boabe de piper

Acesta nu este singuri leac pentru coșuri oferit de Lidia Fecioru, În  trecut, aceasta a dezvăluit o nouă variantă prin care poți scăpa de aceste semne nu doar de pe spate, ci și de față sau din alte zone ale corpului. De data aceasta însă, este vorba despre o băutură, nu despre un unguent, care trebuie consumată în jur de 10 zile, pentru a se vedea primele rezultate. Chiar dacă gustul nu va fi neapărat cel mai delicios, specialista promitea că va face cu adevărat „minuni”.

"Mulţi dintre noi au furunculoză. Sau toţi am trecut prin asta la un moment dat. Adică, îţi iese un coş pe piele, un coş urât, dureros, care coace apoi. Iese un coş pe spate, unul pe faţă, aceea este furunculoză.

Și se poate trata foarte ușor și foarte bine. Trebuie să mestecăm câte trei-patru boabe de piper negru şi să bem apă după el. E atât de simplu.  E iute, dar măcar 10 zile, de 3-4 ori pe zi și o să vedeți ce minunăție face", a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro.

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru stările de panică: "Fiţi atenţi la această vitamină!" Ce poate ascunde agitația din corp

Vă invităm să urmăriți un interviu acordat de Lidia Fecioru pentru Spectacola:



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel