Marina Voica, îngenuncheată de durere la un an de la moartea fratelui său: „Eu încă nu pot să îmi revin că el nu mai este. Până în ultimul moment, el mă considera...”

Data publicării:
Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Ilinca Vandici

Marina Voica a făcut dezvăluiri dureroase, la un an de la moartea fratelui său. 

Marina Voica este devastată de durere după ce, în urmă cu un an, fratele său s-a stins din viață. Chiar dacă timpul trece, vedeta este în continuare devastată de durere și recunoaște că nu poate să treacă peste această pierdere. 

Marina Voica, îngenuncheată de durere la un an de la moartea fratelui său

Marina Voica a făcut dezvăluiri dureroase despre fratele său. Vedeta susține că bărbatul a fost cel care a educat-o și a ajutat-o enorm, mai ales în privința muzicii. 

'Sunt foarte multe de povestit. Eu încă, deocamdată, nu pot să îmi revin că el nu mai este. Pentru că el pe mine m-a educat. Ce vedeți voi, muzica, școala, că eu, totuși, sunt și muziciană, cânt la pian, am făcut o școală muzicală… Eu compun, când compun mă așez la pian, de fapt, la pianină.

Acasă, aveam pian la mama și la tata. Tata s-a ocupat de noi. Așa că fratele îmi lipsește enorm. El s-a ocupat cu muzica de mine. El era cu 7 ani mai mare decât mine. Eu eram copil pentru el. Și până în ultimul moment el mă considera 'aia mică și proastă'. 'Tu aci, tu ești mică și proastă'. Așa spunea. 'Șurik, eu nu mai sunt mică. Am 80 de ani'. Dar tot cu suflet de copil. Am fost foarte iubită…', a declarat Marina Voica, pentru viva.ro.

Marina Voica a văzut marea pentru prima dată la 24 de ani

La 24 de ani, Marina Voica a avut prima experiență la mare în România. Cântăreața a dezvăluit într-un interviu că a fost extrem de dificil pentru ea să vadă marea în copilărie, deoarece orașul natal se afla la câteva mii de kilometri distanță. Visul ei de a vedea marea s-a împlinit abia după căsătoria cu Marcel Voica, devenind astfel Marina Voica și păstrând acest nume și în prezent. Cântăreața a dezvăluit că adoră marea și este încântată că și în acest an a avut ocazia să vină la Marea Neagră, în compania unei prietene apropiate. În zilele cu soare petrecute acolo, artista a avut ocazia să se bronzeze și să se relaxeze pe malul mării. Marina s-a cazat într-o vilă din Eforie Sud. 

'Era foarte greu în copilăria mea să ajung la mare. Eu m-am născut în Ivanovo. Era foarte departe de mare. Și ca studentă era greu să ajung la mare, pentru că în vacanțe, preferam să merg acasă, la părinți', a spus Marina Voica.

Ce onorariu are Marina Voica

Potrivit unui organizator de evenimente, Irina Loghin încasează un onorariu de 2000 de euro, pe când Marina Voica se mulțumește cu suma de 1000 de euro. 

„Irina Loghin arată extraordinar la vârsta ei. Și-a păstrat și vocea superbă. Ea are un onorariu de peste 2.000 de euro, la nunți. Iar Marina Voica are un onorariu de aproximativ 1.000 de euro, dar vă spun sincer că merită și mai mult, chiar 1.500 de euro. Ambele fac spectacole, au succes, sunt foarte iubite, merită toți banii!’, a spus un organizator de evenimente, potrivit playtech.ro.

Citește și: Cum se menține Marina Voica în formă, la 86 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul: „Așa reușesc să nu cad pe stradă”

Marina Voica, viciul pe care își cheltuie pensia: „Firmele mă știu deja și îmi mai aruncă provocări, reduceri”

Ce pensie are Marina Voica, după 50 de ani de muncă: „În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea. Nu-i așa?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel