Cum se menține Marina Voica în formă, la 86 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul: „Așa reușesc să nu cad pe stradă”

Data publicării:

Marina Voica a dezvăluit cum se menține în cea mai bună formă, la 86 de ani.

Marina Voica demonstrează pe zi ce trece că vârsta este doar un număr și că este într-o formă de zile mari. Puțin știu că în tinerețe  Marina Voica a fost una dintre gimnastele Rusiei și a câștigat o mulțime de medalii. Acum, vedeta are mare grijă de felul în care arată, deși a ajuns la vârsta de 86 de ani.

Cum se menține Marina Voica în formă, la 86 de ani

Marina Voica a recunoscut că nu trece o zi fără să facă câte 100 de genuflexiuni. Totodată, vedeta susține că a moștenit gena mamei sale. 

„Așa reușesc să îmi antrenez picioarele, să le am zdravăne, să nu cad pe stradă. De tânără fac sport, am făcut gimnastică sportivă, în Rusia. Secretul este să începi doar cu câteva genuflexiuni, trebuie însă să ții minte cifra. Faci azi 10, iar de mâine încerci cu 15. Apoi, câteva zile, faci doar 15. Dacă faci prea multe deodată nu dă rezultat și faci și febră musculară.

De la 15, mergi la 20, și, tot așa, crești treptat. Eu, la 86 de ani, încă mai fac 100 de genuflexiuni pe zi. Am făcut gimnastică, fac exerciții fizice, mănânc puțin. Dar, ca să vă spun sincer, totul e doar o chestie ce ține de genetică. Eu semăn cu mama, care era slabă, o superbitate de femeie. Și tata era slăbuț. Pe ei îi moștenesc”, a declarat artista pentru Impact.

Cum se simte Marina Voica

Marina Voica, în vârstă de 86 de ani, a fost operată pe cord, în urmă cu aproape doi ani, după ce mai multe clinici au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală. Din nefericire, cazul artistei a fost unul delicat, deoarece aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. 

Cu toate astea, Marina Voica a reușit să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, la o clinică din Brașov. Din fericire, operația s-a terminat cu succes, iar artista s-a recuperat destul de repede. 

„ Cu inima mă simt bine acum, după operație. Eu însă ascult acum doar de doctori. Nu am încredere în produsele naturiste. Când e vorba de boală, chiar și de o răceală, vă sfătuiesc să fugiți de urgență la medic. Ne dă o pilulă bună și gata”, a completat aceasta.

Ce pensie are Marina Voica, după 50 de ani de muncă

Artista nu primește niciun fel de ajutor din partea statului după toată prestația pe scena românească. În schimb, cântăreața încasează lunar o pensie de urmaș, dar și indemnizație de merit.

Îndrăgita artistă a trăit o bună perioadă de timp alături de  Viorel Teodorescu, un medic cardiolog renumit. Din nefericire aceasta a decedat în urmă cu ceva ani, iar artista primește lunar o pensie de urmaș în valoare de aproximativ 1900 de lei.

Pe lângă pensia de urmaș, Marina Voica primește lunar de la Ministerul Culturii o indemnizație de merit. Conform legislației în vigoare, indemnizația de merit reprezintă de trei ori valoarea salariului minim brut pe țară, adică aproximativ 6900 de lei. Pe deasupra, această indemnizație este neimpozabilă. La un calcul simplu, venitul artistei ajunge la aproape 9000 de lei pe lună, relatează redacția.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel