Marina Almășan, reacție dură, după ce a fost pusă la zid de văduva lui Victor Socaciu: „Sunt oripilată. Nu o mai bagă nimeni în seamă și provoacă scandaluri”

Data publicării:

Marina Almășan îi răspunde dur văduvei lui Victor Socaciu, după ce cea din urmă îi poartă numele în mijlocul unui scandal.

Un nou scandal îi poartă zilele acestea numele regretatului artist Victor Socaciu. Totul a început când Marina Almășan, una dintre fostele sale soții, a postat pe rețelele de socializare un text în care se anunța a fi extrem de fericită datorită faptului că Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, va interpreta una dintre melodiile de renume ale solistului, pe care acesta i-ar fi dedicat-o lui Victor, fiul său și al Marinei Almășan. Acest lucru a înfuriat-o extrem de tare pe văduva lui Victor Socaciu, Brândușa, care a lansat mai multe acuzații dure și care spune că, de fapt, melodia nu este pentru jurnalista de la TVR. În acest sens, Marina Almășan s-a decis să răspundă și ea acestor replici dure și să explice care este realitatea. 

„Doamna a sărit ca curca în lemne, s-a găsit să riposteze după ce au apărut în presă informații cum că noi i-am cedat lui Fuego dreptul de a cânta acest cântec a lui Victor. Nu știu de ce s-a atacat, pentru că nu are nicio legătură cu melodia respectivă, dar am înțeles că a mai avut astfel de reacții recent. Eu încerc să fiu umană, a rămas singură, nu mai are de ce să se agațe de numele lui, pe care oricum nu l-a purtat, pentru că Victor nu i l-a dat să-l poarte, nu o mai bagă nimeni în seamă și încearcă să se bage singură în seamă, provocând scandaluri și sărind la beregata mea.”, a declarat Marina Almășan, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP.

Citește și: Marina Almășan, ritual de frumusețe, la 56 de ani: „Asta e tot”. Sfatul prețios primit de la designerul Zina Dumitrescu / EXCLUSIV

Marina Almășan, uimită de comportamentul pe care îl are văduva artistului

Astfel, Marina Almășan se arată a fi extrem de uimită, dar și de dezamăgită din cauza comportamentului de care dă dovadă văduva lui Victor Socaciu. Jurnalista lansează, la rândul său, mai multe acuzații dure și spune că, dacă cineva își dorește să se îmbogățească, cu siguranță că nu ea este aceea. De asemenea, ea a scos la iveală și anumite situații delicate din ultimii ani din viața lui Victor Socaciu, care ar fi fost „exploatat” de ultima sa soție, pentru bani.

„Eu sunt oripilată, în loc să se străduiască să se lupte pentru păstrarea imaginii artistului Victor Socaciu, ea găsește tot felul de motive ca să creeze în jurul numai său tot felul de scandaluri. M-a făcut să râd într-o primă fază, după care i-am explicat că nimeni nu vrea să se îmbogățească după urma melodiilor respective, poate doar ea s-a îmbogățit de pe urma lui. Îl căra prin turnee, deși era bolnav, ca să mai câștige un ban de pe urma lui. Ea este lipsită de scrupule, pentru că a distrus simultan două familii, pe a mea, cât și pe a ei. Ea mă acuză de furt intelectual, negru pe alb, în cartea mea, eu vorbesc fix despre aceste două piese, care au fost compuse înainte ca Victor să mă cunoască pe mine.”, continuă jurnalista.

VEZI și: Motivul pentru care Victor Socaciu și fiul lui nu și-au vorbit 10 ani: „Băiatul a rămas cu o supărare mare. El nu a mai fost același tată” / EXCLUSIV

Declarațiile inițiale făcute de Brândușa Socaciu

Așadar, întregul scandal a pornit în momentul în care Brândușa a lansat mai multe acuzații dure către Marian Almășan, care și-ar fi însușit fără drept anumite piese lăsate drept moștenire de Victor Socaciu pentru toți moștenitorii săi.

„Singura piesă de dragoste, pe care a primit-o fiul Marinei Almășan, a fost „Lângă inimă îmi stai”, scrisă în anul 1997, pe versurile lui Dan Verona. Acum, dacă domnul Dan Verona a dedicat-o Marinei Almașan ar trebui să-l întrebați, eu una însă nu cred. Dar, dacă aveți curiozitatea să descoperiți adevărul, o să vedeți că această persoană, lipsită fiind de scrupule, a mai afirmat și despre alte cântece de dragoste că i-ar fi fost dedicate, cum ar fi „Ceasul iubirii” sau „Când tu taci”.”, a declarat Brândușa Socaciu, potrivit impact.

VEZI și: „Atunci a început să se ducă în alte direcții fericirea noastră”. Povestea de dragoste neștiută dintre Marina Almășan și Victor Socaciu: „Eram ca în cazul Dinu Maxer și Deea”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel