Marin Moraru a murit în urmă cu șase ani. Povestea de dragoste neștiută dintre actor și soția sa: „Ne-am căsătorit foarte tineri, eu eram încă la liceu”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Claudius Dociu
Descriere foto: Captură video Youtube/ Claudius Dociu

Au trecut șase ani de când actorul Marin Moraru s-a stins din viață.

Marele actor Marin Moraru s-a stins din viață în urmă cu șase ani. Acest eveniment tragic a îndurerat întreaga Românie, însă soția artistului este cea care a resimțit cel mai tare pierderea uriașă. Lucia Popescu-Moraru își omagiază soțul în fiecare an, exact după cum datinile și tradițiile de la noi din țară. Femeia, văduvă din 2016, s-a obișnuit extrem de greu cu acest gol, pentru că cei doi erau legați de 52 de ani. Aceasta a mărturisit faptul că anul viitor îi va face un parastas mare actorului, care va costa o sumă foarte mar ede bani.

”Au trecut 6 ani de când nu mai este… O să fac pachete să împart și o să merg la mormânt la Bellu, dar parastasul mare îl fac la anul, când se împlinesc 7 ani de când a urcat la cer. Atunci o să fac așa cum se cuvine, cum cere datina… La parastasul de 7 ani se cheltuie ca pentru o nuntă”, a declarat Lucia Popescu-Moraru, pentru Fanatik

„Ne-am căsătorit foarte tineri, eu eram încă la liceu”

Cei doi erau extrem de tineri când s-au cunoscut, trăind aproape toată viața împreună. Soția regretatului artist vorbea recent despre provocarea pe care și-a asumat-o, atunci când a decis să formeze un cuplu cu un actor, dar și despre momentele mai dificile din relația celor doi.

„Când stai lângă un actor, indiferent că este un actor foarte mare, de fapt lângă orice fel de artist, trebuie să accepți unele provocări pe care ți le da această calitate de soție a unei personalități.

Pentru că mai ales actorii, au și ei trăirile lor, în perioada de realizare a unui rol sunt mai nervoși sau au momente de angoasă, dar înțelegerea contează foarte mult. Noi n-am avut probleme majore în căsnicia noastră, ne-am căsătorit foarte tineri, eu eram încă la liceu“, declara în urmă cu ceva timp Lucia Popescu-Moraru.

Poate te interesează și: Daniel Onoriu divorțează de soția sa: ”Abia aștept să ne vedem fiecare de viața lui separat”

Ce spunea actorul Marin Moraru despre căsnicia celor doi

Pe vremea când încă trăia, Marin Moraru și-a amintit despre începutul poveștii de dragoste dintre el și soția sa. Cei doi au pornit la drum fără prea multe lucruri, iar împreună au reușit să-și clădească tot ce au în prezent. Mai mult, acesta dezvăluia atunci și care este semnificația datei pe care el și soția lui își serbau anual căsătoria.

”Am pornit fără nimic, un covor şi-o pernă, şi am adunat încet, încet o casă plină cu bibelouri, cu tot ce trebuie sau ce nu trebuie unui om. Între noi a contat înţelegerea, capacitatea fiecăruia de a lăsa de la el şi faptul că suntem prieteni foarte buni.

Iar data căsătoriei noastre este 29 februarie, special am ales-o, ca să serbăm din patru în patru ani şi să nu ne simţim prea longevivi. Sunt sensibil, iar dacă nu ai suflet de copil înseamnă că ai murit, mai ales în meseria asta”, povestea regretatul actor Marin Moraru, despre soția sa, potrivit sursei citate.

Citește și: Magda Pălimariu a născut. Vedeta a adus pe lume un băiețel / FOTO

Cum a cerut-o Cătălin Cazacu în căsătorie pe Ramona Olaru: ”Nu am pregătit momentul”. Cât costă inelul de logodnă primit de asistenta TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel