Cum a cerut-o Cătălin Cazacu în căsătorie pe Ramona Olaru: ”Nu am pregătit momentul”. Cât costă inelul de logodnă primit de asistenta TV

Data publicării:

Cătălin Cazacu a oferit noi detalii despre nunta cu Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează mai fresh cuplu din showbiz-ul românesc care s-au logodit și care sunt din ce în ce mai aproape de momentul în care vor întemeia oficial o familie. Asistenta TV a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva zile, pe una dintre cele mai scumpe plaje din Grecia, în Mykonos. Chiar dacă povestea de dragoste dintre ei părea cât se poate de serioasă, motiv pentru care bărbatul și-a exprimat de mai multe ori dorința publică de a se căsători cu blondina, acum, Cătălin Cazacu mărturisește faptul că cererea în căsătorie a fost una cât se poate de spontană. Mai mult, inelul a fost cumpărat chiar cu o zi înainte ca cei doi să plece în vacanța de lux, iar frumoasa sa parteneră nu a intuit nimic, până la momentul cel mare.

”A fost o chestie pe care o gândeam de ceva vreme, nu am programat nimic, în ultima zi înainte să plec am luat inelul, pentru că știam exact cum și-l dorea. Am avut noroc să găsesc exact ce căutam. Nu am pregătit momentul, ci de când am ajuns am purtat inelul în buzunar și când am simțit momentul m-am pus în genunchi. Ea nu a simțit nimic”, a povestit Cătălin Cazacu potrivit Spynews.ro.

Ce spune Cătălin Cazacu despre nuntă

Acum, că inelul a fost dat, toată lumea îi întreabă pe proaspeții logodiți când va avea loc nunta. În acest sens, Cătălin Cazacu spune faptul că nu este adeptul unei petreceri clasice și își dorește ca cel mai important eveniment din viața lui să fie unul cu totul atipic.

”Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți cu invitați îmbrăcați în cămașă. Pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea nu pleacă nevasta de lângă mine”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Poate te interesează și: Gina Pistol, fotografie emoționantă cu Smiley și fiica lor. Cei doi au plecat în prima vacanță cu Josephine

Cât a costat inelul de logodnă primit de Ramona Olaru

Bărbatul i-a știut perfect gusturile partenerei sale, astfel încât nu a  dat deloc greș în alegerea inelului perfect. Totuși, Ramona Olaru nu se mulțumește cu prea puțin și este o persoană destul de pretențioasă la acest capitol, pentru că inelul cu piatră prețioasă pe care-l poartă acum pe deget valorează o adevărată avere. Potrivit sursei citate, Cătălin Cazacu nu ar fi dat nici mai mult, nici mai puțin de 18.000 de euro pe bijuteria prin care și-a cerut iubita în căsătorie.

 

 

Cum s-au cunoscut cei doi

Cătălin Cazacu a dezvăluit recent cum s-a cunoscut cu Ramona Olaru. Acesta a povestit în cadrul unei emisiuni faptul că la început cei doi au fost doar prieteni, dar cu timpul s-au apropiat tot mai mult, până au ajuns să formeze un cuplu.

Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi, că noi suntem prieteni și când cunoști un om prin baza unei prietenii mai devreme sau mai târziu îți place sau nu de el. Am ajuns să ne apropiem, mai ales că în ultima perioadă suntem singuri amândoi. Petrecând timp împreună am ajuns să ne apropiem. N-a fost o chestie gândită, s-a întâmplat.

La nunta mea, am zis că mă distrez. Lucrăm la două televiziuni diferite și e greu să plecăm undeva acum. Săptămâna viitoare eu plec in Grecia, pe barcă. Mi-aș fi dorit să vină cu mine. Am călcat in străchini până la vârsta asta încât nu mai am străchini. Mi-a ajuns. E foarte mișto ce se întâmplă acum”, a precizat Cătălin Cazacu la ”Teo Show”.

Citește și: Mihai Trăistariu a câștigat o avere cu piesa Tornero: ”A fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel