Daniel Onoriu divorțează de soția sa: ”Abia aștept să ne vedem fiecare de viața lui separat”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Daniel Onoriu a anunțat pe rețelele de socializare faptul că vrea să pună punct relației cu soția sa.

Daniel Onoriu a decis pună capăt căsniciei pe care o are în prezent cu soția sa, Isabela. Cei doi sunt împreună de șase ani, iar pilotul s-a decis să faci acest anunț chiar pe rețelele de socializare, în văzul tuturor. Mai mult, acesta a ținut să evidențieze mai întâi toate gesturile frumoase și toate eforturile pe care le-a făcut în toți acești ani pentru partenera sa de viață, care însă nu apreciază nimic, susține el.

„Divorțez de frumoasa Isabela, soția mea de aproape 6 ani. De ce? O să vă detaliez tot: Ne-am cunoscut pe Facebook, cum i-am văzut fotografia m-am îndrăgostit de ea. Am cerut-o de nevastă a doua zi, iar peste alte doua săptămâni mi-a devenit soție la starea civila. În toți acești ani ne-am plimbat în multe țări. Excursii minunate și câteva țări exotice: Zanzibar, Turcia 6 luni de vreo 8 ori, Egipt de 3 ori, Olanda, Austria, Dubai de doua ori, Abu Dabhi ETC.....Mașina mea e pe numele ei, banii sunt toți pe cardul ei. Sunt romantic, o să vă dau două exemple: M-am dus într-o seară la un nene care vindea flori și am luat un buchet frumos și i-am zis să vadă la ce terasă stăm și a venit la noi la masa unde i-a dăruit florile.În Egipt i-am luat un lanț destul de mare, de fapt 3, dar unul era mare și l-am rugat pe recepționer să mă urmărească și să o premieze cu titlul: noi, hotelul, oferim câte un cadou lunar celei mai frumoase femei din resort.”a scris Daniel Onoriu pe Facebook, potrivit spynews.

Daniel Onoriu, implicat într-un nou scandal: ”N-am nevoie de premiu de la sărăciile astea”. Acesta a jignit organizatorii unui eveniment

Motivul pentru care Daniel Onoriu divorțează

Pilotul s-a decis să facă acest pas din cauza faptului că Isabela nu l-ar fi însoțit pe acesta la cursele la care a participat în ultima perioadă, dar și pentru faptul că femeia nu își dorește copii.

„Cu toate astea, femeia asta nu apreciază nimic. M-a lăsat singur prin țară, călătoresc singur, azi mi-a dat KO când mi-a zis că nu vine cu mine la curse. Ea știe prea bine că aceste curse înseamnă totul pentru mine. Adio Isabela, te-am iubit din prima clipa, dar pentru ca tu nu mă iubești si eu m-am răcit de tine. Sunt un băiat care a copilărit în Damaroaia printre smardoi și am prins și eu ceva din viața de băiat de oraș, așa că simt asta prea bine. Suntem împreuna de 6 ani și nu vrea să facem copii. Asta e, nu mă mai doare nimic și abia aștept să ne vedem fiecare de viața lui separat.’’, a continuat el.

Daniel Onoriu și-a cerut scuze pentru gestul lui de la evenimentul organizat de Câmpulung Muscel: „Sunt extrem de stresat. Sunt un om bolnav”

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu ceva timp, cei doi au fot prezenți în platoul de televiziune al unei emisiuni, unde au vorbit despre povestea de dragoste care îi leagă. Atunci, Daniel Onoriu avea doar cuvinte de laudă la adresa partenerei sale, pe care o întâlnise pe rețelele de socializare.

"Noi suntem împreună cam de șase ani. Am agățat-o pe Facebook, am văzut-o, am leșinat, nu mai puteam. Cu vrăjeala, ce faci, ești cea mai frumoasă femeie din lume, nu știu ce și gata, am vrăjit cu ea cam o săptămână. Înainte să mă văd cu ea, m-am văzut cu una care m-a și țepuit cu vreo 86.000 de euro și îi trimit poze: mâine mă văd cu ea și o iau de nevastă. M-am văzut cu ea, mă frate, s-a urcat în mașină și am leșinat. Nu se poate, ca în filme. Ne-am dus la un restaurant, ne-am întâlnit cu fata aia și după două săptămâni mi-a devenit soție.", a povestit în urmă cu ceva timp Daniel Onoriu la Xtra Night Show, de pe Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel