Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, unde a vorbit despre întoarcerea lui Zanni în exil, dar și despre conflictul pe care acesta l-a avut cu iubitul ei, Andrei Ciobanu, în ediție de marți, 14 mai.

După ce a pierdut duelul cu TJ Miles, în ediția de joi, 9 mai, toți concurenții se așteptau ca Zanni să fie eliminat. Cu toate acestea, concurentul a stat timp de o săptămână singur în exil, iar întoarcerea sa în camp nu a fost privită așa cum se aștepta. Zanni a intrat în duelul eliminatoriu cu Ștefania Stănilă, pe care l-a câștigat și a rămas în competiția Survivor All Stars. Marilena Cuciurean a spus ce părere are despre revenirea lui Zanni din exil, dar și despre conflictul pe care acesta l-a avut cu iubitul ei, Andrei Ciobanu.

„La comportamentul pe care l-a avut pe parcursul acestei competiții, nu știi la ce să te aștepți”

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a spus că Zanni este un bun sportiv, iar plecarea sa din competiție ar fi fost un moment de eliberare pentru ceilalți concurenți.

„Având în vedere că Zanni din punct de vedere sportiv este foarte bun, clar ceilalți concurenți s-au simțit cumva eliberați atunci când au scăpat de Zanni. Zanni cred că a avut timp în acea săptămână să mediteze, să-și facă planul de atac și clar ceilalți concurenți când l-au văzut nu știau nici ei cum să reacționeze. Cred că se aștepta la o reacție mult mai ok din partea celorlalți concurenți. Nu a avut-o și a fost surprins. Păi, la comportamentul pe care l-a avut pe parcursul acestei competiții, nu știi la ce să te aștepți”, a declarat Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

„Eu am zis clar că în acel exil Zanni a luat o altă traiectorie”

Marilena Cuciurean a vorbit și despre conflictul pe care Zanni l-a avut în ediția de marți, 14 mai, cu iubitul ei, Andrei Ciobanu, dar și despre strategia cu care fostul Faimos s-a întors din exil.

„Se referea la prietenia dintre Andrei și Iancu. Ceea ce vrea Zanni să facă este să se apropie cât mai mult de Iancu, să se apropie de publicul lui Iancu. Probabil că se vede destul de departe în acestă competiție, spre finală. Nu știu ce se va întâmpla. Normal că vrea să se apropie de Iancu. Finala este pe votul publicului și nu se știe niciodată. Dintre Iancu și Zanni, eu aș vrea să fie eliminat Zanni. (...) Eu am zis clar că în acel exil Zanni a luat o altă traiectorie. A venit total diferit. Cum a zis și Andrei, el a venit să dea în ceilalți, a venit mai înrăit”, a mai precizat Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele la Survivor All Stars: „L-am demascat. Înțelegem ce vrea să facă”

„Și-a creat o comunitate destul de mare care acum vine asupra lui Andrei cu foarte mult hate”

Un telespectator a susținut că după ieșirea din competiția Survivor All Stars, Andrei Ciobanu a vorbit doar de Zanni. Marilena Cuciurean spune însă că același lucru îl face și fostul Faimos.

„Și Zanni vorbește despre Andrei Ciobanu, dar prin intermediul comunității lui. El clar că și-a creat o comunitate destul de mare care acum vine asupra lui Andrei cu foarte mult hate, dar ei, de fapt, nu știu în totatlitate ceea ce se întâmplă, cum nici noi nu știm ceea ce se întâmplă acolo cu ei”, a spus Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel