Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține! Cei doi și-au aruncat cuvinte grele la Survivor All Stars: „L-am demascat. Înțelegem ce vrea să facă”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține și și-au aruncat cuvinte dure la Survivor All Stars.

În ediția de joi, 9 mai, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni s-a întors din exil și a intrat în duelul eliminatoriu cu Ștefania Stănilă. În urma confruntării, fosta Faimoasă a pierdut în fața lui Zanni, iar flacăra competiției s-a stins pentru ea. Zanni a mărturisit, însă, că întoarcerea sa în competiție a reprezentat o amenințare pentru ceilalți concurenți.

„Nu știam ce să le zic când am apărut în ceremonie. Am râs ca prostul. Fix ca prostul am râs, că nu știam ce să zic, dar asta doar pentru că privire lor m-au făcut să nu vreau să zic nimic. Cred că erau morocănoși pentru că mă vedeau prea pregătit. Eram gata să câștig duelul, să mă întorc pe insulă, cred că nu voiau să mă mai vadă pe insulă, cred că nu mai voiau să mă vadă adversarul lor, cred că nu mai voiau să mă vadă locul 1”, a declarat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

Zanni și Andrei Ciobanu nu s-au mai putut abține. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele la Survivor All Stars

Proaspăt întors din exil, Zanni a avut parte de un conflict cu Andrei Ciobanu.

„Eu cred că s-a născut o nouă alianță în Survivor. Eu cu Zanni”, a spus Andrei Ciobanu.

„M-am uitat la el, nu am mai vrut să-i zic nimic. Cal troian, bă, că vorbește mult și prost! Bă, nu ne comparăm noi doi! Faptul că eu m-am întors din exil și tu ai mai primit șansă și te-ai dus la Războinici, da, aici unul dintre Războinici a primit a doua șansă și unul din Faimoși. Noi am primit-o că s-a accidentat Ana, vărul meu!  Voiam să-i zic că noi nu vorbim de la egal la egal. Eu nu vorbesc despre prieteni mei, despre frații mei de acasă cum vorbești tu! Eu nu am jucat cum ai jucat tu, dar nu i-am zis nimic. Au glumit și le-am spus că e foarte bună gluma, să mai glumească, că e tare”, a declarat Zanni.

Cert este că am învățat un lucru în Survivor, că niciodată nu poți să arăți cu degetul, că poți să fii tu în locul ăla. S-a învârtit roata asta în Survivor de două sute de mii de ori. Nu mai știi ce se întâmplă. De-a lungul competiției eu doar l-am demascat pe Zanni și i-am arătat faptul că noi înțelegem ce vrea el să facă. Și noi suntem inteligenți, poate un pic mai inteligenți decât el, pentru că noi am avut o altfel de viață”, a mai precizat Zanni.

Te-ar putea interesa și: Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel