Ce meserii a avut Zanni înainte de Survivor All Stars: „Alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

Data publicării:
Captură video: Pro TV
Descriere foto: Captură video: Pro TV

Zanni a dezvăluit, la Survivor All Stars, că a avut diverse meserii înainte de competiția din Republica Dominicană.

În ediția de marți, 14 mai, a emisiunii Survivor All Stars, Zanni a dezvăluit ce meserii a avut înainte de a participa la competiția din Republica Domincană. Întrebat de Robert Moscalu ce a lucrat înainte de a veni la Survivor All Stars, fostul Faimos a mărturisit că prima sa experiență profesională a fost ca operator de interviuri la o companie de telefonie mobilă. Ulterior, a fost ajutor de bucătar într-o pizzerie, ocupându-se cu spălatul vaselor și alte sarcini din bucătărie. Fostul faimos a recunosc că nu a rezistat prea mult și că după ce a luat primul salariu s-a tatuat și și-a dat demisia.

„Dar tu ce ai făcut înainte de Survivor?”, l-a întrebat Robert Moscalu pe Zanni.

„Înainte, înainte sau înainte, acum un an?”, a întrebat Zanni.

„Înainte”, a spus Robert Moscalu.

„Nu am vrut să intru prea mult în detalii, însă prima meserie a fost operator de interviuri, la o companie de telefonie mobilă, ceva de genul, nu mai știu. Înainte de sezonul 2 am fost la o pizzerie. Nu eram nici măcar pizzer. Eram ajutor de bucătar. Spălam vase și ce nu avea nimeni chef în bucătărie, aia făceam eu, cât m-au dus nervii. Nu a durat mult. Am luat primul salariu, m-am tatuat și am plecat. Am fost frizer, am încercat și să tatuez. M-am tatuat și pe mine”, a spus Zanni.

„Asta a fost soarta, că poate dacă devenea pizzer poate nu mai ajungea la Survivor, nu devenea Zanni, cum îl știe lumea. Era doar Zanidache și atât”, a precizat Robert Moscalu.

Te-ar putea interesa și: Alex Delea nu s-a mai putut abține! Imaginile care nu s-au văzut la TV din cadrul competiției Survivor All Stars: „Nu s-a difuzat treaba asta”

„Am ales frizeria și tatuajele pentru că alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”

Zanni a încercat apoi să se angajeze în diverse domenii, dar a întâmpinat dificultăți în găsirea unui loc de muncă potrivit din cauza tatuajelor pe care le avea. Deși a mărturisit că nu a fost întotdeauna ușor să se angajeze, a mai lucrat ca frizer și tatuator.

„Am ales frizeria și tatuajele pentru că alte joburi nu mergeau, nu mă primeau”, a mărturisit Zanni.

„Foarte bine că ai vrut să muncești”, a spus Iancu Sterp.

„Dar chiar, măi, eu fix de asta nu m-am angajat prea mult. Eu am vrut, dar nu m-au primit. Pe stradă nu mai zic, când mergeam cu mașina, cu tramvaiul, cu ce mergeam până la muncă sau undeva, veneau femei la mine și ziceau «Aoleu, maică! Ce ai făcut mă?» Băi, nu aveam liniște, vere. Mereu mergeam cu gluga în cap. La joburi nu mă primeau și de aceea am continuat cu frizeria, că n-aveam ce altceva. Știu să tund. În frizerie se mai acceptă asta cu tatuajele. Se presupunea că ești artist și era de acceptat. Ba chiar, clienții, când te vedeau mai diferit sau tatuat, ziceau că tund bine rău. Așa credea și cel care m-a angajat, dar și-a luat țeapă cu mine, că prima dată doar păream un frizer bun, dar nu eram”, a mai povestit Zanni.

Te-ar putea interesa și: Mesajul neașteptat al Ștefaniei Stănilă, după ce a fost eliminată de la Survivor All Stars, în urma duelului cu Zanni: „Am făcut tot ce mi-a stat în putință”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel