Mariana Cojocaru, previziuni pentru Oana Radu. Ce se va întâmpla cu artista, după divorț: „Am ceva îndoieli”

Data publicării:

Mariana Cojocaru a dezvăluit de ce nu ar fi funcționat relația dintre Oana Radu și fostul ei soț.

Divorțul Oanei Radu a luat prin surprindere pe toată lumea, întrucât artista nu a dat nicio clipă de înțeles faptul că nu s-ar înțelege bine cu Cătălin Dobrescu, asta până de curând, când solista a ales să scoată la iveală mai multe detalii șocante cu privire la relația dintre ei doi. Astfel, chiar dacă vestea a fost una uimitoare pentru toți cei din comunitatea cântăreței, astrologul Mariana Cojocaru spune că se aștepta la această ruptură, iar mai jos aceasta oferă și explicațiile pe măsură.

„M-am uitat pe astrogramă și ea e are foarte multe planete în Săgetător, acolo e axa karmică, ea are pe casa căsătoriei probleme. La finalul anului trecut, aspectele erau atât de grele pe astrogramă, încât anunțau sfârșitul acesta, anunțau ca fiind o relație imposibilă, dar eu am luat să analizez relația lor de acum 4 ani de zile, unde lucrurile anticipau așa ceva, de aceea e atât de important ca un astrolog să-ți analizeze dinainte relația, ca să nu ajungi în această situație.”, a declarat Mariana Cojocaru, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima Tv.

VEZI și: Oana Radu și-a urmărit fostul soț prin intermediul aplicațiilor. Ce spune despre infidelitatea din cuplu: „S-au întâmplat lucruri oribile”

Oana ar fi fost cea care a lăsat de la ea

Mai mult, Oana Radu ar fi fost cea care ar fi lăsat foarte mult de la ea, pentru ca lucrurile să funcționeze, chiar dacă relația era una toxică. Cu toate acestea, se pare că despărțirea s-a produs în final, în ciuda eforturilor depuse de ea. 

„Dincolo de faptul că era o relație toxică, era înscrisă ca o relație de incompatibilitate grea. Ea a încercat să se adapteze, pentru că, fiind Săgetător, are o personalitate dublă. Dacă își dorește să fie într-o relație, depune tot efortul, până în ziua Z, pentru că marcajul rămâne marcaj.”, a continuat astrologul.

VEZI și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

„Ea are probleme pe casa căsătoriei”

De asemenea, Oanei Radu îi va fi destul de dificil că găsească un partener de viață cu care să fie perfect compatibilă pentru o căsnicie. Totuși, acum nu este timpul pentru asta, întrucât vedeta trebuie să se concentreze pe propria vindecare și propriul suflet, ce a avut de suferit în urma acestei povești de iubire, spune astrologul.

„Pentru ea, urmează acum o perioadă în care trebuie să se focuseze pe vindecarea interioară. Toată deschiderea ei trebuie să vină pe ceea ce înseamnă vindecarea ei la nivelul învelișului, acolo unde e aura unui om, în așa fel încât să nu scape frâiele, are și o personalitate foarte puternică.  

Am ceva îndoieli (n.r. cu privire la viitorul ei), fiecare trebuie să aibă un sortit. Ea are probleme pe casa căsătoriei, iar atunci nu orice i se potrivește, numărul e foarte restrâns, limitat, eu trebuie să văd harta unui potențial ca să pot să-mi dau seama dacă e potrivit.”, mai spune aceasta.

Citește și: Horoscop pentru luna APRILIE. Mariana Cojocaru, previziuni pentru toate zodiile



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel