Marian Golea, previziuni pentru Irinel Columbeanu: „Este destul de urât”. Ce avertizări primește fostul milionar

Data publicării:
Marian Golea, Irinel Columbeanu/ captură video Youtube Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Marian Golea, Irinel Columbeanu/ captură video Youtube Emisiuni Prima TV

Marian Golea l-a avertizat pe Irinel Columbeanu cu privire la provocările pe care le poate întâmpina în perioada următoare.

Marian Golea i-a făcut o serie de previziuni lui Irinel Columbeanu, ambii fiind prezenți în platoul Exclusiv VIP, de pe Prima TV, emisiune moderată de Cristi Brancu. Astfel, nu se anunță vremuri foarte bune pentru fostul milionar, care s-ar putea să treacă prin noi provocări. Totodată, specialistul vine cu o serie de sfaturi pentru acesta, astfel încât el să treacă cât mai bine peste aceste timpuri grele, care i-ar putea genera noi probleme de sănătate.

„Perioada care urmează nu este formidabil de bună și atunci ar trebui să fie foarte atent, mai ales anul acesta, este destul de urât, în care pot să mai apară diverse boli. Cel mai bun lucru ar fi să nu se mai gândească, dânsul are o caracteristică acolo care îi zice că nu îi uită pe cei care i-au făcut rău, mai bine să-i lase, fiecare e cu viața lui. În perioada asta care o să urmeze nu e foarte bună, cu toate că s-ar putea să facă ce vrea el, dar să se calmeze, pentru că nu se mai poate asta. În funcție de faptele bune pe care le-a făcut, poate să aibă o nouă șansă.”, a declarat Marian Golea în cadrul emisiunii Exlcusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Claudia Puican a reacționat, după ce Armin Nicoară s-a apropiat de mai multe femei la Insula de 1 milion: „Eu știu ce am acasă”

Avertizările pe care le-a primit Irinel Columbeanu de la medic

Irinel Columbeanu a primit și o serie de avertizări de la medic, peste care acesta nu are voie să treacă, pentru a nu i se amplifica și mai mult problemele de sănătate. Astfel, fostul afacerist român nu are voie să mai zboare deloc cu avionul, dar nici să se enerveze sau streseze, lucru care nu-i iese de fiecare dată, mărturisește el. 

„E bine să evit să merg cu avionul și să nu mă enervez, supărările trebuie evitate, pot destul de greu, pentru că stau toată ziua cu ochii în telefon, lucru care mă încarcă mult. Eu nu regret nimic din ce s-a întâmplat, ce a fost a fost și părerea mea e că atunci când faci bine, acesta se face în liniște.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Claudia Puican a reacționat, după ce Armin Nicoară s-a apropiat de mai multe femei la Insula de 1 milion: „Eu știu ce am acasă”

Vorbește extrem de des cu fiica sa la telefon

Cât despre relația cu fiica sa, Irinel Columbeanu spune că și-ar dori să o vadă mai des pe Irinuca. Totuși, acesta și-a făcut planuri mari de viitor și speră să ajungă din nou peste ocean când fiica sa va păși în fața altarului.

„Irina face foarte bine, vorbesc destul de des cu ea telefonic, lucru care mă ajută să nu-i mai simt lipsa. Da, s-a angajat într-un restaurant cu specific italienesc, știți că mie cel mai mult îmi place chinezescul. Din câte știu, ea vrea să devină medic neurochirurg. Îmi este greu din punct de vedere medical să ajung acolo, pentru că nu mai am voie să zbor cu avionul și, de asemenea, eu aș vrea oricând să mă duc când mă anunță ea. Am stabilit cu ea să merg, când se hotărăște și ea să se căsătorească, să-l cunosc pe viitorul meu ginere, se va apropia și acest moment pe care aș vrea să-l împărtășesc cu ea și cu mama ei.”, a continuat acesta.

VEZI și: Vă mai amintiți de Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel