Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna iulie. Zodia care va avea parte de o lună excelentă pe toate planurile

Data publicării:
Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea a dezvăluit ce le așteaptă pe zodii în perioada următoare.

Marian Golea  a venit cu previziunile astrale pentru toate zodiile, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV. 

Șobolan

O duce rău în această lună, e pe locul doi la zodii. E lună de Oaie, iar asta îl ajută să facă bani, dar doar atât, în rest are parte de ghinioane. Poate să aibă orice ghinion, până la morți în familie. Trebuie să doarmă toată ziua, să nu se gândească la prostii, să lasă lucrurile să se întâmple și asta este tot.

Bivol

Este pe locul trei dintre zodiile care o duc rău în această perioadă. Nu trebuie să se aștepte la lucruri bune. Se enervează din orice și ar trebui să se calmeze.

Tigru

O duce un pic mai bine, dar și el are o tendință de a avea foarte multe certuri. Singura lui problemă este să nu se răzbune pe cel de lângă el. Se poate certa cu alții și apoi vine acasă și își varsă nervii pe cel de lângă. Nu trebuie să facă asta, ci să-i spună ce a pățit în ziua respectivă. Ei pot ajunge la procese în această perioadă.

Iepure

Nu au o lună rea. Ei au steaua 1 anuală foarte bună. Luna aceasta nu au o stea atât de bună. Nu le aduce beneficii, astfel că nu trebuie să înceapă activități noi. Nu e o lună rea pentru că Oaia este aliatul Iepurelui.

Te-ar putea interesa și: Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru iulie 2024. Zodiile care vor avea succes la bani în luna lui Cuptor

Dragon

O lună foarte bună! Au suma 10, asta înseamnă îndeplinire de planuri. Dacă își planifică ceva, Dragonii pot să și îndeplinească. Surpriza este că ei nu-și fac planuri și nu pot să îndeplinească nimic.

Șarpe

Au parte de o lună extrem de bună! Sunt cei mai norocoși luna aceasta. Pot să facă ce vor ei, să își ia serviciu nou, pe lângă cel pe care deja îl au. Au parte de o lună extraordinară. Pot să facă bani.

Oaie

Există tentații! Au parte numai de lucruri bune.

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru a doua jumătate a anului 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care va avea parte de multă muncă în următoarele 5 luni

Maimuța

Este o zodie extrem de deșteaptă. Poate să deschidă businessuri, poate să facă ce vrea ea.

Cocoș

Este cel mai nefericit luna aceasta. O duce greu pentru că are 2 stele foarte proaste. Atenție la sănătate!

Câine

Are o lună foarte bună! Această perioadă îi aduce recunoaștere.

Mistreț

O duce bine în această perioadă. Sfatul familiei celor din zodia Mistreț este să nu mănânce în mijlocul casei. Se nasc certuri din nimic. 

Te-ar putea interesa și: Top cupluri cu aceeași zodie. Mihai Voropchievici: Ei vor fi uniți pe viață de iubirea lor!

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel