Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru iulie 2024. Zodiile care vor avea succes la bani în luna lui Cuptor

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews
Descriere foto: Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea vine cu previziunile astrale pentru perioada următoare.

Șobolan

Este într-o lună de Oaie care poate să-i aducă prosperitate. Recomandarea este să se relaxeze în această perioadă. Nu trebuie să încerce să rezolve treburi foarte importante, să nu acționeze în mod pripit, să nu judece pripit și să nu își facă planuri importante legate de toamnă în această perioadă.

Bivol

Trebuie să aibă foarte multă grijă la comunicare. Planul profesional este foarte mult îmbunătățit și mai ales cel financiar. Pot să câștige foarte mulți bani din muncă proprie sau printr-un noroc, printr-o moștenire. De asemenea, cei care au procese trebuie să aibă mare grijă!

Tigru

Nu sunt favorizați în această perioadă. Pe sectorul lor vine o stea de bârfe și procese, în cazul în care există nativi care au procese. Ar fi grozav dacă s-ar putea amâna termenul. Nu trebuie să aibă așteptări foarte mari. Ar putea să aibă parte de mici dezamăgiri.

Iepure

Au o stea 7, de metal, foarte puternică în sectorul lor de lemn. Este o stea destul de agresivă. Ea poate să aducă probleme respiratorii, răceli, viroze sau ceva viral. Atenție celor care călătoresc mult în această perioadă! Nativul Iepure este cu imunitatea mai scăzută în această perioadă.

Dragon

Au parte de o perioadă cu mai multă relaxare, chiar dacă muncesc. Pot avea parte de prosperitate și de o reașezare a unor lucruri. Se pot echilibra niște situații, atât în sânul familiei, cât și în plan personal și profesional.

Șarpe

Au parte de o lună foarte bună! Este foarte important să își stabilească niște priorități în această perioadă. Este o lună fabuloasă din punct de vedere profesional și financiar. Se pot repara anumite situații din trecut care nu au fost favorizate.

Cal

Vor avea parte de succes în planul relațiilor, atât în cel al dragostei, cât și în cel al relațiilor familiale, dar și profesionale. Oaia o să-l ajute întotdeauna pe Cal să-și rezolve anumite probleme, să-și ducă la bun sfârșit anumite planuri, să înceapă proiecte și să le termine cu succes. Este remarcat în această lună și poate negocia cu succes anumite lucruri.

Oaie

O duce mai bine ca niciodată. Contează intuiția și inspirația în această perioadă. Este momentul să-și asculte primul gând, primul impuls, prima senzație, primul sentiment.

Maimuța

Au o lună foarte așezată și echilibrată. Trebuie doar să știe să-și organizeze această perioadă și să nu se încarce cu foarte multe activități. Astfel, ei se vor bucura la maxim de această lună. 

Cocoș

Este slab aspectat. Vine o stea de boală, steaua 2. Poate să îi facă puțin  mai vulnerabili în fața căldurii, în fața unor intemperii, pot să nu aibă răbdare, să se certe cu lumea. Trebuie să aibă mare grijă în planul sănătății, mai ales în ceea ce privește sistemul digestiv și aparatul respirator.

Câine

Este foarte frumos aspectat în această lună. Este o stea a succesului și a victoriilor pe toate planurile: financiar, profesional și al relațiilor.

Mistreț

Este extrem de bine aspectat în această lună! Este lună de aliat, steaua 1 a succesului și a victoriilor. Este un an fabulos pentru Mistreți. Este un an în care pot să ducă la bun sfârșit un plan legat de căsătorie, logodnă și a avea un copil.

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel