Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în...”

Maria Ghiorghiu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Maria Ghiorghiu, sursa foto Facebook

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu aduce câteva vești îngrijorătoare pentru România. 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu nu aduce vești prea bune pentru România. Ne așteaptă un adevărat dezastru, spune aceasta, care nu prea poate fi evitat sau premeditat. România va deveni o adevărată groapă de gunoi, și nu doar a locuitorilor de la noi din țară, ci a și țărilor internaționale. Din nefericire, nimeni nu se va impune împotriva acestui fenomen, lucru care ne poate distruge țara ușor, ușor, susține Maria Ghiorghiu.

„În această dimineață, trează fiind, aud un glas care spune ceva tare îngrijorător. Aud glas care spune așa: «Gunoaiele în care suntem băgați!» Apoi, aud un glas de femeie, un glas ca la Tv, și care glas spune așa: «Doamnelor și domnilor! Iată gunoaiele în care suntem băgați fără voia noastră!» Clipă în care, văd sub Cerul liber, jos pe pământ, munți de gunoaie.

Așa precum vedem munții înalți, așa vedeam eu munți, dar, de gunoaie. Dragii mei, Mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în gunoaie, dar fără voia noastră. România va fi obligată dinafara, ca să primească gunoaiele altor țări, pe teritoriul ei. Când anume se va întâmpla acest lucru extrem de dureros și trist, eu nu știu. Dar ceea ce știu dragilor, este faptul că, plecăm prea repede capul în fața celor care conduc lumea. Primim orice din partea lor, atâta timp cât nu ne afectează în mod direct și personal.

Ce mai contează că suferă românii și România, dacă cei care ne conduc au numai de câștigat, indiferent ce, atunci, poate să se aleagă praful de români și de România. Trist, dar adevărat!”, a scris Maria Ghiorghiu, potrivit cancan.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre noua relație a Andreei Bălan: „Rămâne de văzut dacă ambii copii...”

„Mai există o speranță pentru români”

Există și o speranță pentru români, susține clarvăzătoarea. Așadar, tot ce ne mai rămâne nouă de făcut este să ne rugăm, spune ea, credința fiind singura portiță de salvare din calea acestui eveniment fără precedent.

„Astea sunt zilele pe care le trăim dragilor! O Românie îngropată în datorii, o Românie vândută străinilor, o Românie îngropată în gunoaie. Dar, mai există o speranță pentru români și România! Aceasta este, IISUS HRISTOS (...). Să credem aceasta cu toată ființa noastră. Există DREPTATEA DIVINĂ!”, a mai spus Maria Ghiorghiu.

Te-ar putea interesa și: Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose. Ce destin va avea micuțul Sasha: „Va avea șanse să ajungă în politică”

Carmen Harra, previziuni dure pentru omenire

Nici Carmen Harra nu are vești prea bune pentru oameni. Urmează multe provocări, și nu doar pentru români, ci sunt fenomene care vor avea loc la nivel global. Pentru următorii 10 ani trebuie să ne așteptăm la mai multe schimbări dure, ce ne pot afecta atât economic, cât și emoțional sau la nivelul sănătății.

”Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri.

Situația, din nou, din punct de vedere mondial, la nivelul sănătății este tot la fel de dureroasă. Toate aceste schimbări se vor produce, abia după aceea putem să ne considerăm că intrăm într-o eră economică mai stabilă. Era prin care noi trecem acum și în următorii ani este de zbucium, de urcușuri, coborâri, de căderi monetare. Situația este scăpată de sub control, părerea mea”, a spus și Carmen Harra, potrivit Antena 3.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua jumătate a anului 2023: “Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 iun 2023, 10:20 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience