Maria Dragomiroiu, un nou atac la adresa Elenei Merișoreanu: „Are o vârstă. Mă jenez să spun asta”

Data publicării:
 Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook

Scandalul dintre Maria Dragomiroiu si Elena Merișoreanu pare că nu se va sfârși prea curând. Maria Dragomiroiu a făcut o nouă serie de declarații la adresa colegei sale. 

În urmă cu un an, lumea muzicii populare a fost zguduită de un scandal de proporții. Două mari doamne ale muzicii populare s-au certat, public. 


Scandalul a început acum un an, după ce Maria Dragomiroiu a făcut o serie de declarații la adresa Elenei Merișoreanu.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV, la Rubrica sosurile iuți, Maria Dragomiroiu a spus despre Elena Merişoreanu că este: mincinoasă, răutăcioasă şi invidioasă.

„Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu. Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu. (… )

Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ, ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta.”, a spus Maria Dragomiroiu la Pro Tv. 

De atunci, cele două artiste „s-au înțepat” pe unde au avut ocazia. 

Elena Merișoreanu, replică acidă după ce Maria Dragomiroiu a insultat-o: „Să nu se mai vaite că nu are bani”


Elena Merişoreanu:„L-a despărțit pe Bebe de nevastă-sa și de copil!”

Elena Merișoreanu a acuzat-o, la rândul ei, pe Maria Dragomiroiu că l-a despărțit pe actualul ei soț de familie.

„Vai de capul meu, hai să spun ce știu si eu! Atunci când a plecat de la primul bărbat, a venit la mine acasă și la soțul meu să-i păstram niște lucruri. Eu n-am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea, să spun de ce: eu, de la 16 ani, am fost angajată la cel mai mare ansamblu, Rapsodia Română! Am premii internaționale, am lucrat cu profesioniști. Ea a despărțit un bărbat de femeie și de un copil, i-a luat bărbatul femeii!

Din punct de vedere profesional, n-am nicio invidie pe ea. Eu am ajuns acolo prin muncă, respect față de oameni, așa am rezistat atâția ani la Rapsodia Română. N-am niciun motiv să fiu invidioasă pe ea, i-am cantat și la nuntă, am fost la petreceri împreună.

De ce să fiu invidioasă pe ea, că l-a despărțit pe Bebe (n.r. soțul Mariei Dragomiroiu) de nevastă-sa și de copil? Și când a murit băiatul lui Bebe, ei se distrau în America. Eu n-am despărțit pe nimeni, am o căsătorie cu bune și cu rele, neîntreruptă!”, a declarat furioasă Elena Merișoreanu, potrivit Star Popular.

Maria Dragomiroiu, noi săgeți către Elena Merișoreanu


Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Maria Dragomiroiu a vorbit, din nou, despre Elena Merișoreanu. 

La întrebarea “Este Elena Merișoreanu invidioasă pe dumneavoastră?”, Maria Dragomiroiu a dat un răspuns cât se poate de acid!

„Eu am spus că minte, minciuna este o boală! Sunt oameni care mint și în jurul acestei minciuni fabulează și fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o, a fost și la nunta mea, mi-a pus mulți bani pe masă.

De ce să fiu invidioasă? Doamne ferește! Nici ea nu are de ce. Mi-e și greu să spun mincinoasă, are o vârstă, e mai mare cu vreo opt ani, și mă jenez să spun asta”, a declarat Maria Dragomiroiu, la emisunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, potrivit Click. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience