Elena Merișoreanu, replică acidă după ce Maria Dragomiroiu a insultat-o: „Să nu se mai vaite că nu are bani”

Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook

E război în lumea muzicii populare, după ce Maria Dragomiroiu a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre Elena Merișoreanu. la rândul ei, Elena Merișoreanu îi răspunde colegei sale printr-o replică acidă.

Războiul dintre cele două interprete de muzică populară datează din 2019, când Elena Merișoreanu i-a transmis Mariei Dragomiroiu să nu se mai plângă că are o pensie mică, pentru că nu a fost angajată în niciun ansamblul. la vremea aceea, Maria Dragomiroiu a dezvăluit că avea o pensie de 1200 lei. 

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, Maria Dragomiroiu a profitat de proba “Spui tot sau îți ia gura foc”, pentru a o caracteriza pe Elena Merișoreanu, despre care a spus că este “mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă”.

Întrebată cine este cea mai invidioasă artistă din muzica populară, pe cariera și familia artistei, Maria Dragomiroiu a răspuns:

Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu. Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu. (… )

Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ, ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an, de ziua mea, a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Eu nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta.”, a spus Maria Dragomiroiu la Pro Tv. 

 

Replica Elenei Merișoreanu

 


“Eu sunt acum la un studio muzical. Nu am niciun motiv să fiu supărată sau invidioasă pe ea, că eu cânt cu vocea. A deranjat-o că am zis că a dat concurs la noi, la Rapsodia, cu mulți ani în urmă, și nu a intrat. Să nu se mai vaite că nu are bani când își arată bogăția la televizor”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 16 Martie 2021, 18:13 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience