Maria Dragomiroiu, superstițiile peste care nu trece niciodată, când vine vorba de părul ei: Am această plăcere. E vorba de iubire!

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este ritualul ei prin care își îngrijește părul, dar și ce supersiții are legat de acesta.

Maria Dragomiroiu se poate mândri la vârsta de 66 de ani cu un aspect fizic impecabil. Totuși, pe lângă forma fizică de zile mari, artista mai este foarte apreciată și pentru părul său, pe care l-a avut întotdeauna extrem de lung, îngrijit, oamenii întrebându-se, de-a lungul timpului, despre secretul care stă la baza podoabei capilare a interpretei de muzică populară. Pe lângă ritualul strict de îngrijire, aceasta mai are încă o superstiție, peste care nu trece niciodată. Este semn de iubire, spune ea.

„Niciodată nu îmi arunc părul în chiuvetă sau în toaletă, cum fac alţii, din păcate. Nu e vorba de superstiţie, e vorba de iubire! Cum să arunc în gunoi, la mizerie, părul care mi-a adus atâta popularitate, faimă, bucurie?

(…) Îl strâng, îl fac păpuşele mici, îl duc acasă şi o dată la o lună, îl tai pe iarbă. Părul nu se degradează foarte repede, degeaba l-aş arunca pentru că îl ia vântul, îl tai mărunt, am această plăcere, să tai acele păpuşele din părul meu cu foarfeca mărunt şi îl arunc în grădină, prin iarbă, oriunde, să fie în aer liber”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Click!, potrivit impact

Ce ritual de îngrijire are Maria Dragomiroiu pentru părul său

Când vine vorba despre îngrijirea părului, artista are un întreg ritual, cum era și de așteptat. Interpreta de muzică populară îl spală destul de rar, iar pentru a-l usca folosește o tehnică inedită, care i-a cauzat însă și probleme de sănătate. Și, dacă mulți erau curioși de produsele pe care le folosește aceasta, ei bine, artista a dezvăluit faptul că niciodată acestea nu sunt la fel, ci obișnuiește să le schimbe de la o săptămână, la alta. Întreg procesul durează aproximativ o oră.

„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu duşul pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, şi puţin şampon ca să se facă puţină spumă.

Apoi torn puţin şampon în mână, asta e poziţia cu capul în jos, la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puţin balsam tot în lighean şi îl înmuiem. Ca să-l uscăm, facem morişca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des.

Din cauza acestei morişti, eu nu am spondiloză cervicală. La început ai putea să ameţeşti, dar devine o obişnuinţă în timp. Procesul durează 40-45 minute. Nu mă spăl cu acelaşi şampon, îl schimb mereu”, a spus interpreta, într-unvideoclip publicat pe Youtube, potrivit sursei citate.

Maria Ciobanu a dezvăluit ce PENSIE câștigă lunar. Artista, extrem de dezamăgită de statul român: "După 40 de ani de muncă am..."

Vedeta a trecut prin momente de cumpănă, după un concert

Chiar dacă este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de la noi din țară, emoțiile nu o ocolesc tot timpul pe artistă. Mai mult, aceasta spune că ele sunt prezente destul de des, iar la un concert a avut parte de un incident mai puțin plăcut, din cauza acestora. 

"Emoții sunt mereu și acum fiecare apariție pe scenă este un examen pentru mine. La Floarea din Grădina, la ultima etapă care s-a ținut la Bacău, am luat nota 10 și, când am ieșit din scenă, am leșinat pe o rogojină. Emoțiile au fost atât de puternice încât n-am mai rezistat. Și acum am emoții, la fiecare apariție, chiar dacă sunt 10 sau 100 de mii de oameni, emoțiile sunt aceleași. Am un ritual, spun Tatăl nostru si Crezul și abia după intru în scenă, asta îmi dă mai multă încredere în mine.", a spus Maria Dragomiroiu, potrivit Fanatik.

Elena Merișoreanu, ÎNȘELATĂ cu cea mai bună prietenă. Care a fost reacția cântăreței când a aflat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 08 iun 2022, 17:38 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience