Elena Merișoreanu, ÎNȘELATĂ cu cea mai bună prietenă. Care a fost reacția cântăreței când a aflat

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Elena Merișoreanu a dezvăluit faptul că a avut momente de cumpănă în relație, când a fost înșelată de soțul ei cu mai multe femei din domeniul muzical.

Elena Merișoreanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia pe care o are cu soțul ei, de aproape 50 de ani. Chiar dacă au avut momente de cumpănă în relație, când au vrut să se despartă, interpreta de muzică populară spune că astăzi, l-ar alege tot pe el.

"Eu eram logodită când mi-am cunoscut soțul. Vorbeam cu unul Puiu, care era diplomat și era mai mare ca mine cu 20 de ani. Am avut cumpene când am vrut să mă despart de soțul meu, aveam doi copii. Dacă ar fi să mă mai nasc odată, l-aș alege tot pe el, că a fost un om de casă, și-a văzut de copii, chiar dacă a avut aventuri.", a dezvăluit Elena Merișoreanu, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Elena Merișoreanu a fost înșelată cu cea mai bună prietenă

Artista a dezvăluit chiar faptul că soțul ei a înșelat-o cu cea mai bună prietenă, tot din domeniu, și ea. În urma acestei întâmplări, aceasta spune că s-a răzbunat, la rândul ei.

"Eu am fost înșelată chiar cu colegele mele. Era o cântăreață cunoscută, frumoasă, nemăritată și noi eram prietene bune, ca două surori. M-am dus în bucătărie și am luat un cuțitaș și i-am zis: "Eu, care te-am considerat sora mea și prietena mea și tu ai trăit cu bărbatul meu? Știu tot". Eu văzusem modificări în casă, i-am zis că o tai, o bag în sac și o arunc pe gârlă. Ea nu mai știa ce să zică. La un moment dat s-a ridicat în picioare și a zis: "Știi ceva? Să zici mersi că am fost eu și nu a fost alta. Eu am avut grijă de el." Și am început să râd. Am luat-o, am pupat-o, ne-am împrietenit și nici în ziua de astăzi nu i-am spus soțului meu. El nu recunoaște, spune că e cel mai cinstit bărbat. M-am mai răzbunat și eu, dar nu știu dacă știe. Eu sunt prea deșteaptă ca să afle cineva ceva.", a mărturisit ea.

Ce pensii câștigă cei doi 

"El a avut o viață foarte grea. Dacă cineva este invidios pe el că are o pensie mare, să nu fie. A fost militar și a fost la ordine. Are pensie mare.. aproape 10.000-20.000. Eu am 5.000 de lei.",  a mai spus artista.

Ce spune Elena Merișoreanu despre conflictul cu Maria Dragomiroiu

"Totul a pornit când am ieșit pe post și m-a întrebat cineva despre ce părere am despre faptul că Maria Dragomiroiu se plânge că are pensie mică. Și am zis că ea este o cântăreață valoroasă și merită. Ea a spus că sunt nesimțită, geloasă, mincinoasă. Asta e părerea ei, îmi pare rău că n-am știut de mai de mult asta. Cred că a fost influențată.", a dezvăluit interpreta de muzică populară.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel