Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, noi detalii despre starea de sănătate a lui Nicolae Botgros: „Numai cine a pierdut pe cineva poate înțelege”

Data actualizării: | Data publicării:
Nicolae Botgros, Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, colaj foto Facebook, captură TV
Descriere foto: Nicolae Botgros, Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, colaj foto Facebook, captură TV

Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca au făcut declarații despre starea de sănătate a artistului Nicolae Botgros. Marele dirijor și-a pierdut mama zilele trecute.

Nicolae Botgros trece printr-o perioadă foarte grea. Artistul și-a pierdut mama, zilele trecute, chiar de ziua sa de naștere. Vestea pierderii mamei sale vine într-un moment deja greu al artistului. 

Nicolae Botgros, în doliu. Mama artistului a murit chiar de ziua lui de naștere

Marele dirijor se confruntă și cu probleme de sănătate. Acesta a fost infectat cu covid pentru a doua oară, chiar la începutul anului. Anul trecut, Nicolae Botgros și-a pierdut soția anul trecut, din cauza cancerului de colon. 

Zilele trecute, o altă problemă de sănătate a intervenit. Artistul a fost operat de urgență, în Germania, din cauza unei probleme de cataractă.

Maria Dragomiroiu și Sofia Vicoveanca, două prietene apropiate ale artistului, au vorbit despre starea acestuia.


Maria Dragomiroiu abia a aflat de problemele cu care se confruntă bunul său prieten. 

"Eu acum aud, dacă am fost plecată în America.

Îmi pare foarte rău pentru dumnealui! Acum am aflat. Dumnezeu să o odihnească pe mama lui. Asta e viața, ne încearcă pe fiecare, nu știi când odată ești mai bine, odată vin tăvălug grelele peste tine, dar trebuie să îi faci față. Îi doresc din toată inima să fie sănătos, putere, să treacă peste toate. Avem multe de făcut împreună, este un mare artist și îl apreciez. Am avut două spectacole superbe la Sala Palatului dirijate de dumnealui și m-aș bucura, dacă vrea Dumnezeu, să mai facem și altele", a declarat Maria Dragomiroiu  pentru WOWBiz.ro.

Sofia Vicoveanca:  Numai cine a pierdut pe cineva poate înțelege starea în care se află

"Ieri am vorbit, m-a sunat el. Noi vorbim. Numai cine a pierdut pe cineva poate înțelege starea în care se află. Eu înțeleg, pentru că și eu de 20 de ani mi-am pierdut soțul și știu ce înseamnă să fii singur. M-a întrebat ce facem pe 14 august, pentru că are multe evenimente bdeclalate și îi e frică să mai ia ceva în plus. I-am spus că da, deci totul ok. Am vorbit cu el, nu e nimic. Nu l-am întrebat despre așa ceva, că îl necăjesc. Aș putea să-l sun să văd cum se simte, dar din moment ce am vorbit ieri, cum am vorbit și cum mi-a propus să lucrăm împreună, e bine.", a mărturisit Sofia Vicoveanca pentru WOWBiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel