Nicolae Botgros, în doliu. Mama artistului a murit chiar de ziua lui de naștere

Data actualizării: | Data publicării:
Nicolae Botgros, facebook
Descriere foto: Nicolae Botgros, facebook

Nicole Botgros trece prin momente cumplite, chiar de ziua lui. Mama artistului s-a stins din viață.

Nicolae Botgros a împlinit astăzi vârsta de 69 de ani, însă artistul nu a fost sărbătorit așa cum ar fi trebuit. Din nefericire, cea care i-a dat viață s-a stins din viață, potrivit spynews . Nicolae Botgros nu a vrut să vorbească despre acest subiect, fiind devastat de durere, mai ales că în anul 2021, artistul și-a pierdut și soția. 

 

Nicolae Botgros merge zilnic la mormântul soției sale

 

Artistul nu poate să accepte faptul că femeia care i-a fost alături necondiționat a decedat. Nicolae Botgros a mărturisit că merge zilnic la mormântul soțeiei sale.

„Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe z, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa.”, a mai adăugat Nicolae Botgros.

Dirijorul a povestit despre problemele de sănătate pe care le-a avut soția sa, mărturisind că a suferit trei intervenții chirurgicale în aproape două săptămâni.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros.

 

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri inedite din relația cu Gabriela Cristea. Cum se înțeleg cei doi: "În fiecare zi sunt probleme de rezolvat"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel