Maria Dragomiroiu nu mai face plajă de 20 de ani: „Nu trebuie să facă toată lumea ca mine”

Data publicării:

Maria Dragomiroiu afirmă că nu a mai făcut plajă de aproximativ 20 de ani. 


Deși este mai toată vara la mare, Maria Dragomiroiu spune că își petrece timpul liber în cameră, atunci când nu are concerte și că nu a mai făcut plajă de 20 de ani. 

„Stau la hotel, la etajul 6, văd marea de sus și mă simt bine, stau cu ușa deschisă la balcon, bate briza. Vin așa de obosită aici că îmi mai revin și eu și mă mai odihnesc. Eu nu mai fac plajă de ani de zile, de cel puțin 20 de ani. Sunt un om pudic. Unde să merg? Să ies la plajă unde nu e lume îmi trebuie timp, să iau mașina, să caut un loc… mergeam înainte spre Agigea, unde este o plajă sălbatică. Dar, în general, nu merg la plajă, punct! Așa, prefer să stau în cameră, am toate condițiile. Sigur, nu trebuie să facă toată lumea ca mine. În plus, eu nu suport căldura și nu cred că aș putea rezista mult pe plajă. Ca să nu fiu chiar atât de albă, am stat la soare prin curte câte jumătate de oră în câteva reprize, printre treburile pe care le aveam de făcut”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru Fanatik. 

Maria Dragomiroiu, rețeta tinereții. Cu ce se spală artista pe față: ”Eu nu mă culc până nu...” / EXCLUSIV


Mai mult, artista spune că este dezamăgită de prețurile găsite pe litoralul românesc. 

„Cu prețurile la mare cred că s-a făcut o mare greșeală. După ce că viitorul nu e roz și sunt atâtea probleme, să ceri 100 de lei doar pentru parcare, cât am văzut, nu se poate! Sau că șezlongul este nu știu cât… Nu știu, ar trebui să existe un echilibru. Te mai uiți și în jurul țării tale, să vezi cum fac alții. Trebuie să fie omenește”, a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Fanatik.

Maria Dragomiroiu, criticată pentru pozele în costum de baie


La începutul anului, Maria Dragomiroiu și-a impresionat fanii cu o serie de imagini din vacanță.
  
Artista în vârstă de 67 de ani se afla în concediu în America, mai exact în Miami. Aflată la plajă, artista nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie, cu pletele în vânt, radiind de fericire.

Maria Dragomiroiu a pozat în costum de baie, la 66 de ani. VEZI AICI IMAGINILE.


A urmat un val de critici din partea internauților, care au judecat-o pe artistă că s-a lăsat fotografiată în acest fel. 

Recent, invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Maria Dragomiroiu le-a răspuns celor care au criticat-o.  


„Nu vreau să-mi amintesc de lucruri care îmi strică sufletul. Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile.  Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, să fii mai optimistă. Eram într-un costum de baie decent. Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști. Cât suntem pe acest pământ, toată viața un artist face tot ce e bine pentru sufletul oamenilor. Este o muncă să arăți bine, e totul o competiție și dacă nu se apreciază asta îmi pare rău. Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media. Bebe mi-a zis foarte bine, bravo”,   a dezvăluit Maria Dragomiroiu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV. 

Maria Dragomiroiu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a sărit imediat în apărarea artistei, spunând că o admiră, atât din punct de vedere al talentului muzical, cât și al fizicului. El a spus că este fascinat de modul în care aceasta se îngrijește, la cei 66 de ani. 


"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des.  (...) ”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! ", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Impact.

 

Maria Dragomiroiu îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce designerul i-a comentat pozele în costum de baie: „Știe ce spune pentru că asta îi este meseria”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel