Maria Dragomiroiu îi răspunde lui Cătălin Botezatu, după ce designerul i-a comentat pozele în costum de baie: „Știe ce spune pentru că asta îi este meseria”

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Dragomiroiu a avut o surpriză plăcută din partea lui Cătălin Botezatu. Celebrul designer a complimentat-o pe cântăreață pentru fizicul ei și pentru felul în care se îngrijește la 66 de ani. 

Cătălin Botezatu se declară fermecat de frumusețea Mariei Dragomiroiu, după ce a văzut imaginile cu aceasta de la malul mării. 
 
Zilele trecute, Maria Dragomiroiu și-a impresionat fanii cu o serie de imagini din vacanță.  
Artista în vârstă de 66 de ani, se află în concediu în America, mai exact în Miami. Aflată la plajă, artista nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie, cu pletele în vânt, radiind de fericire. 


Maria Dragomiroiu l-a impresionat pe Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu spune că o admiră pe artistă, atât din punct de vedere al talentului muzicat, cât și al fizicului. El spune că este fascinat de modul în care aceasta se îngrijește, la cei 66 de ani. 


"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des.  (...) ”Poza cu Maria Dragomiroiu este una bună de pus pe coperta revistelor. E de dat de exemplu generațiilor de acum care au încă de la 20 de ani au fundul căzut. Le dă clasă pițipoancelor! ", a declarat Cătălin Botezatu, pentru Impact.


Maria Dragomiroiu îi dă replica lui Cătălin Botezatu

“Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.”, a declarat Maria Dragomiroiu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

Pe lângă sutele de complimente, artista a primit și o serie de critici din partea internăuților, care n-au văzut cu ochi buni faptul că aceasta a postat în costum de baie. Maria Dragomiroiu a avut un mesaj acid pentru aceștia, în care le spune să nu-i mai urmărească pagina. 

“Celor care m-au dojenit puțin datorită vârstei mele, eu spun că nu a fost ceva deplasat, ci doar un costum de baie pentru plajă. Așa am vrut să mă bucur de această zi. (…) Îmi pare rău pentru ei și dacă nu le place pagina mea de Facebook, să nu se uite, să nu își dea cu părerea, să nu judece.”, a precizat Maria Dragomiroiu, pentru wowbiz.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel