Maria Dragomiroiu, în doliu. Artista a pierdut o persoană dragă: ”Îți dă Dumnezeu semne, dar nu știi ce e cu tine, de ce ai o anumită stare...”

Data publicării:
Sursa foto: Maria Dragomiroiu, captură TV/ Kanal D
Descriere foto: Sursa foto: Maria Dragomiroiu, captură TV/ Kanal D

Maria Dragomiroiu este în doliu, după ce o persoană dragă din viața ei și-a dat ultima suflare. 

Maria Dragomiroiu trece prin momente grele, după ce mătușa sa, la care ținea foarte mult, s-a stins din viață. Îndrăgita interpretă de muzică populară susține că a avut și premoniții legate de tragedia care avea să se întâmple. Artista a povestit că nu putea să mai doarmă noaptea, era foarte tristă și simțea că va pierde pe cineva de suflet. 

Maria Dragomiroiu este în doliu

Maria Dragomiroiu a mărturisit că a ținut foarte mult la mătușa sa, de la care a și primit foarte mult ajutor, motiv pentru care nu putea să lipsească de la înmormântarea acesteia. 

„A murit mătușa mea, ea m-a ajutat. Nu aveam cum să nu merg la înmormântare, să îmi iau 'La revedere'. M-am frământat atâta. Mi-am tot zis că nu am cum să nu fiu acolo. Nu știam de ce am fost tristă toată săptămâna… Nu știu. Uite, vezi, îți dă Dumnezeu semne, dar nu știi ce e cu tine, de ce ai o anumită stare. Dar nu știam de ce…', a declarat Maria Dragomiroiu, pentru Viva.ro.

Maria Dragomiroiu: 'Nu am putut să dorm toată săptămâna'

Artista recunoaște că toate veștile proaste au afectat-o foarte mult. 

'Nu am putut să dorm toată săptămâna trecută. Și azi noapte, pe la trei jumătate abia am adormit. Toate au o legătură. Veștile acestea triste ne afectează. Acest flux de energie vine spre noi, chiar dacă poate, nu ne dăm seama. Habar nu avem cine suntem, de unde venim și încotro o luăm', a declarat pentru viva.ro, Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu, confesiuni dureroase

Interpreta de muzică populară a recunoscut că viața ei nu a fost una ușoară și chiar a avut momente în care nu avea bani nici măcar pentru o pâine. Cu toate astea, a continuat să încânte românii de pretutindeni cu melodiile sale de suflet.

"De multe ori nu am avut bani de pâine și m-a marcat acest lcuru. Mi-aduc aminte și când cântam la bar, era un grup și pe o fată din grup o duceam până la Cuțitul de Argint și ne dădea 10 lei, asta la 2 noaptea când se termina barul. Și într-o seară nu ne-a dat, ne-a zis că ne dă mâine seară. A căzut cerul pe noi, pentru că noi ne bazam pe acei bai de pâine și știu ce înseamnă.

De foarte multe ori nu am avut, dar m-am lăsat pe mine, nu am mâncat, dar pentru copii tot timpul am avut. Apoi pe ei i-am dus la mama la țară și acolo au avut de toate, au avut și dragoste și îmi era dor de ei și nu puteam sta fără ei. Vara, la mare, nu știu cum le puteam face pe toate, cu 2 copii după tine, să cânți în 5 locații, iar dimineața femeile de serviciu la 5 dimineața veneau să-și ia gălețile, că era oficiu acolo unde dormeam noi

și era greu că aveau 2 și 3 ani. Atunci mi-am făcut și cel mai frumos costum popular al meu, cuseam mărgele. Nu mi se părea greu.", a mărturisit Maria Dragomiroiu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citește și: Cu ce s-a ocupat Maria Dragomiroiu înainte de a deveni celebră. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru familia ei

Ce pensie are Maria Dragomiroiu. Suma pe care o primește de la statul român este una extrem de mică: „Cum să trăiesc eu cu...?”

Cum a ajuns Andreea Marin să fie numită „Zâna Surprizelor”. Detaliile pe care nimeni nu le știa: „Cine o folosește peiorativ e un om neîmplinit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel