Maria Constantin și-a distrus părul la Survivor: „Blondul meu frumos s-a transformat în verde” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Constantin, Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Maria Constantin, Oracolul Vedetelor

Maria Constantin, blondă natural, a ajuns cu părul verde acasă după ce a participat la Survivor România. Artista a povestit cum a ajuns să se vopsească șaten. 

Maria Constantin a fost invitata Georgianei Ioniță,  în emisiunea „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola și DC News, acolo unde a povestit despre experiența Survivor România, dar și despre o experiență mai puțin plăcută pe care a avut-o imediat după eliminare: apa de la hotel i-a făcut părul verde. 

 

 

„Supraviețuitoare pentru doar o săptămână. Cu toate astea, mă mândresc că, în primul rând, am avut curajul de a participa la o astfel de competiție. Mi-aș fi dorit să fi stat mult mai mult, îmi propusesem să stau mult mai mult.  (...) A fost puțin ciudat, pentru că noi de când am ajuns acolo, Gheboasă nu s-a adaptat de nicio culoare condițiilor de acolo, pentru că, într-adevăr, nu prea ai absolut nimic. toată lumea mă întreabă dacă e chiar real, pe bune, și le spun: uitați-vă la mine, într-o săptămână am slăbit mai bine de 3 kilograme, deci înseamnă că este real. Totul este real și este cea mai grea competiție la care eu am participat și care există, în momentul de față. Cu toate astea, chiar dacă oamenii cumva au impresia că în această competiție este vorba de cât de bun sportiv ești, se înșală amarnic, pentru că acolo nu este sport, este despre cât de bine poți să reziști și despre cât de bine pus psihic la punct. Adică să nu te intereseze că nu ai toaletă, că nu ai săpun, șampon, deodorant, că nu ai contact cu familia, lucrul acesta mi se pare cel mai greu. Să pleci și să nu știi nici măcar pentru cât timp pleci. (...) Am stat de vorbă cu mai multe persoane care au participat și mi-au spus că adaptarea a venit undeva după 2-3 săptămâni. Eu, cumva, mă adaptasem, pentru că am plecat setată de acasă că acolo va fi ceva foarte rău, și atunci, lucrurile pe care le primeam, sau atunci când câștigam ceva, acel orez era cumva o minune în viața noastră, că nu mai mâncam doar cocos. Sunt lucruri pe care le apreciez mult mai mult după această experiență”, a povestit Maria Constantin în emisiunea Georgianei Ioniță. 

 

Blondă natural, a venit acasă cu părul verde

 

Imediat ce a ajuns acasă, artista a fost nevoite să-și schimbe complet look-ul, după ce părul ei a suferit o transformare nedorită. 

„Nici acum nu arată prea bine părul meu. Este o culoare pe care am obținut-o în urma unor probleme, din cauza acestei experiențe, pentru că m-am trezit că din blondul meu frumos, în momentul în care am ajuns la hotel, din cauza apei, a fost o reacție ceva, tot ce însemna păr blond și decolorat, s-a transformat în verde. Când m-am întors, primul lucru mi-am făcut programare. Era deja foarte ars părul, probabil și din cauza soarelui, era foarte deshidratat, fără șampon, fără balsam. Cred că reacția aceasta s-a întâmplat din cauza faptului că, din câte am înțeles, ei nu au apă potabilă la robinet, ei iau apa din mare, o desalinizează și cine știe ce substanțe se pun în apa respectivă. Părul meu fiind deja degradat, pentru că am plecat cu el degradat din țară, din cauza aranjatului, pentru că merg la multe evenimente și e normal să-l aranjez. Mi s-a degradat foarte tare și, când am ajuns la salon, bineînțeles că nu ai puteam băga decolorant și cine știe ce culoare mai ieșea din verdele ăla, pentru că era deja ars, și atunci am zis „închide-l și asta este”. Am și tuns destul de mult, dar încă mai trebuie tuns. Ca să fie sănătos, ar trebui să-l tund din nou bob, dar nu îndrăznesc să fac lucrul acesta, că anul acesta am și nuanta. (...)Vreau doar să rămân la culoarea mea naturală, pentru că este oricum blondul acela foarte deschis. Eu aveam doar un balayage făcut, niște șuvițe, dar erau tot în nuanța mea naturală. Și tot blondă mă văd, pentru că se văd sprâncenele, sunt blonde, eu sunt blondă, ochi albaștri”, a povestit artista. 

 

Concurentele Survivor și perioada feminină a lunii

Artista a dezvăluit că doamnele și domnișoarele de la Survivor nu trebuie să-și facă griji de perioada delicată a lunii, pentru că aceasta lipsește pe toată durata concursului, organismul adaptându-se și el condițiilor vitrege. 

„Lucrurile acestea sunt perfect normale în această competiție. Lucrul acesta mi l-a explicat domnul doctor Teo, spunându-mi că, în condițiile în care corpul nu mai primește, nu mai asimilează niciun fel de vitamine, de minerale, pentru că hrana înseamnă cocos și ceea ce câștigi, dacă câștigi, dacă nu, mănânci cocos și bei apă, altceva nu există, și atunci, corpul încearcă să își păstreze toate vitaminele și mineralele și intră într-un fel de blocaj. Nu mai este regulat, ca menstruația la femei să vină în fiecare lună. Corpul încearcă să își păstreze acele rezerve pentru a putea supraviețui”, a explicat acesata. 

 

Cum se menține în formă artista

 

„Corpul meu este antrenat, de cele mai multe ori, cu foamea. A sta fără mâncare, pentru mine nu era nou. Eu, până să merg la Survivor, așa funcționa organismul meu. Nu există dietă să mănânc nu știu câte mese pe zi, nu funcționează. Eu dacă vreau să slăbesc, trebuie să nu mai mănânc și gata. Mă limitez la o masă pe zi sau poate nici aia, consum decât apă și în câteva zile am kilogramele dorite”, a dezvăluit cânteața.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel