Maria Constantin, adevărul despre condițiile de viață de la Survivor. Perioada menstruală, foame și igienă: „E o chestiune medicală” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Constantin este prima celebritate care părăsește competiția Survivor România 2023. 


Maria Constantin este prima celebritate care a părăsit competiția Survivor România 2023, în urma voturilor publicului. Imediat după eliminare, artista a intrat în posesia telefonului mobil și a înregistrat un video pentru fanii ei, în care le-a explicat cum a trăit timp de o săptămână. Deși aventura ei în junglă a fost una scurtă, alte concurente pot sta și luni de zile în acele condiții, astfel că multe persoane au întrebat-o pe aceasta, cum se descurcă femeile în zilele „speciale” ale lunii, având în vedere că nu au toalete. 

Artista le-a dezvăluit că medicii le-au făcut instructajul înainte de a păși în jungla Dominicană și că, spre surprinderea multora, concurentele nu iau medicamente pentru a li se opri menstruația, ci  natura se ocupă de acest aspect. Mai exact, din cauza condițiilor vitrege de viață, apar schimbări hormonale în corpurile acestora și li se oprește menstruația. 


„Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».


Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na, corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit Maria Constantin

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

 

Ce lucruri a avut voie să ia cu ea în junglă

 

„La plecarea din România, ne-au lasat să luam în bagaj un trening, trei perechi de șosete, o bustieră și un sort. Nu am avut voie să luăm periuță de dinți sau șampon. Nimic de genul acesta.

Cel mai greu mi-a fost atunci când am coborât de pe barcă în Dominicană. A trebuit să înotăm cam 20 de minute în șir ca să ajungem la mal. A fost horror, noroc că m-a susținut Doc, că nu mai ajungeam la mal. Ți se lua respirația. E dificil și pentru un înotător de performanță”, a mai spus Maria

Maria Constantin: Toata lumea și-a închipuit că eu am destulă susținere, că sunt cunoscută și că voi lua destule voturi ca să mă salvez


Despre plecarea din concurs, artista spune că nu are resentimente, însă nici nu se aștepta să fie eliminată atât de repede. 

 

„Nu sunt supărată pe Iftimoaie, cred că nici el nu a vrut să ies eu. Toata lumea și-a închipuit că eu am destulă susținere, că sunt cunoscută și că voi lua destule voturi ca să mă salvez. Noi toți eram siguri că iese Gheboasă, nu eu! M-am înțeles bine cu toți colegii!


În afară de Vica, m-am înțeles bine cu Ștefi. Este o fată extraordinară, senzațională. M-am înțeles bine și cu Bianca, Sebi, Jorge. Sebi este un băiat foarte matur pentru vârsta pe care o are”, a adăugat solista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel